Paradise-ektepar skilles etter 40 dager

Nå anmelder Amalie ektemannen for mishandling og seksuelle overgrep.

GIFTET SEG: Slik så det ut da de tidligere «Paradise Hotel»-deltagerne Peter Birch og Amalie Szigethy giftet seg i mars i Mexico. Nå er stemningen en helt annen mellom de tidligere turtelduene. Foto: Med tillatelse fra dansk TV3
GIFTET SEG: Slik så det ut da de tidligere «Paradise Hotel»-deltagerne Peter Birch og Amalie Szigethy giftet seg i mars i Mexico. Nå er stemningen en helt annen mellom de tidligere turtelduene. Foto: Med tillatelse fra dansk TV3 Vis mer
SEHER.NO: Jubelen stod i taket for de danske «Paradise Hotel»-deltagerene Peter Birch (27) og Amalie Szigethy (19) da de i mars giftet seg i Mexico, etter å ha møtt hverandre i forrige sesong av den skandaleombruste realityserien.

Nå har imidlertid paret igjen laget overskrifter. Etter kun 40 dager som mann og kone, har de to blitt enige om å skille seg, ifølge dansk Se og Hør.

Peter har til flere danske medier sagt at grunnen til at han valgte å gå fra Amalie, er at hun skal være mer opptatt av å være TV-kjendis enn å være gift med ham.

Fiikk ikke være med i TV-prosjekt
Etter «Paradise Hotel» har paret blitt fulgt i dokusåpen «Amalies Verden», men Peter skal ha blitt svært skuffet, da han fikk vite at kona har takket ja til et nytt prosjekt, som han ikke får være med på.

- Vi har hele tiden lovet hverandre, at vi kun skal gjøre disse tingene sammen. Jeg sa for eksempel nei til å være med på «Robinson», fordi Amalie ikke kunne klare seg uten meg, sa han til Ekstra Bladet etter at nyheten ble kjent torsdag.

Beskyldes for mishandling og overgrep

I dagene etter bruddet, har reality-ekteparet kranglet åpenlyst i media, og konflikten toppet seg da Amalie lørdag møtte opp på en politistasjon i København sammen med sin mor, og hevdet hun var blitt mishandlet og utsatt for seksuelle overgrep fra ektemannen.

- Peter møtte henne i byen søndag morgen, og fikk lokket henne med ned i en kjeller. Her bant han Amalie, tok kvelertak på henne og gjorde flere seksuelle overgrep mot henne med fingrene. Til slutt klarte hun å komme seg løs og ringe meg, sier moren Charlotte Kejser til Ekstra Bladet.

Til avhør

Senere samme dag skal Peter Birch ha møtt til avhør hos København-politiet, men forlot senere stasjonen uten å ha blitt siktet for noe.

- Det gikk veldig bra. Saken skal fortsatt sjekkes med noen jurister, men foreløpig er jeg ikke siktet. Jeg er veldig lettet, sier han til Ekstra Bladet.

Peter beskylder eks-kona for å være villig til å gjøre hva som helst for å få PR om seg selv.

- Hun vil være berømt for enhver pris, og det må jeg betale prisen for nå, sier han til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kastet seg selv ut av Paradise Hotel