«Paradise Hotel» 2018:

«Paradise»-duoen: - Vi er blitt mer enn bare venner

Oskar og Julie avslører at de har varme følelser for hverandre - også på utsiden av hotellet.

MER ENN BARE VENNER: Julie Grindbakken og Oskar Johansson gjester denne ukas «Pærra-preik», og avslører samtidig at de to har sett mye til hverandre etter at innspillingen av «Paradise Hotel» var ferdig. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: Vis mer

(Se og Hør): Denne uken sjekket svensken Oskar Johansson inn på «Paradise Hotel», og han fant fort tonen med Julie Grindbakken (21).

Duoen gjester denne ukens «Pærra-Preik», der de blant annet kan røpe at de også på utsiden av hotellet har beholdt den nære kontakten.

Oskar forklarer at det er romantiske følelser mellom dem.

Se video øverst i saken!

- Vi fikk veldig god tone på hotellet, og vi har fortsatt å møte hverandre etter at vi kom hjem. Vi har vel blitt litt mer enn bare venner, sier Oskar.

Oskar og Julie har vært mye sammen etter endt innspilling i mars, og de prøver å nyte tiden de har sammen.

- Vi kommer lenger og lenger hver dag. Det ble bare bedre og bedre etter at vi kom hjem. Det er vanskelig de første ukene, for man vet ikke egentlig helt hva man har følt eller tenkt, forklarer Oskar.

Saken fortsetter nedenfor.

SER PÅ MED MAMMA: Julie Grindbakken er en av de mest omtalte deltakerne på «Paradise Hotel» i år, og hadde blant annet sex allerede første natta. I denne ukas «Pærra-preik» forteller Kristiansand-jenta at hun ser på realityprogrammet sammen med moren sin. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/rJ... Vis mer

Vil flytte sammen

Julie og Oskar er ikke de eneste deltakerne fra årets sesong som har funnet tonen inne på luksushotellet i Mexico.

Nylig kunne Erik Anders Sæter (21) og Ingrid Fosså Aguiluz (21) røpe overfor Se og Hør at de har blitt kjærester.

- Vi har holdt dette inne en stund etter at vi kom hjem, men ja, vi er kjærester, røpet duoen.

De har foreløpig et avstandsforhold, men håper at de kan flytte sammen i hovedstaden i nær fremtid.

- Det blir mye reising. Vi tenker kanskje å flytte sammen til Oslo. Hun bor jo hjemme, mens jeg bor i et hus sammen med mange kompiser, så vi må finne ut hvordan vi skal få løst det praktisk. Vi må jo også finne et sted og bo, og ha en god grunn til å bo i Oslo, sa Sæter.

Saken fortsetter nedenfor.

KJÆRESTER: Ingrid Aguiluz og Erik Sæter bekrefter i dette intervjuet med «Pærra-preik» at de har blitt kjærester etter «Paradise Hotel»-oppholdet. De avslører også at planlegger å flytte inn sammen. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Vis mer

Paradise-par

Det er heller ikke sjeldent at deltakerne finner lykken mens de er inne på hotellet. I fjorårets sesong ble det to store «Paradise»-romanser, mellom Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl, og Sofie Nilsen og Morten Botten.

- Vi har egentlig vært sammen siden vi kom hjem fra hotellet i mars, men har valgt å holde det hemmelig. Det har etter hvert blitt veldig mye mas, og folk har nok skjønt at vi er kjærester. Så nå velger vi å fortelle det, sa Martine Lunde til Se og Hør i mai i fjor.

Aleksander forklarte at forholdet utviklet seg helt naturlig og at han er veldig lykkelig sammen med henne.

Det bare skjedde naturlig. Hun er først og fremst en utrolig snill jente, som behandler meg kjempebra, sa han den gang.

Saken fortsetter under videoen:

IKKE FORELSKET: Newa Reza la ikke skjul på at hun fikk et godt øye til Oskar Johansson på «Paradise Hotel». I ukas «Pærra-preik» forklarer Hadeland-jenta hva som skjedde. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/gdUZTpzV5L0 Vis mer

Nilsen og Botten fant også tonen under innspillingen, men ble først et par etter at de kom tilbake til Norge.

- Vi begynte å merke at vennskapet utviklet seg til noe mer inne på hotellet, så tidlig som i femte uke. Det er klipt bort mye av forholdet vårt ettersom begge nektet for at vi likte hverandre, som i hvert fall er min teori. Det er veldig rart å se forholdet vårt på tv, for vi hadde mye bedre kontakt enn hva seerne ser, sa Nilsen til Se og Hør den gang.

Vil du holde deg oppdatert på «Paradise»? Meld deg inn i gruppa her.

LES OGSÅ: - Jeg fikk litt som fortjent