Erik Anders Sæter og Ingrid Fosså Aguiluz fra «Paradise Hotel»:

«Paradise»-duoen: - Ja, vi er kjærester!

Reality-duoen har lenge prøvd å skjule romansen.

KJÆRESTER: Ingrid Aguiluz og Erik Sæter bekrefter i dette intervjuet med «Pærra-preik» at de har blitt kjærester etter «Paradise Hotel»-oppholdet. De avslører også at planlegger å flytte inn sammen. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Vis mer Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): De siste ukene har man sett at Erik Anders Sæter (21) og blogger Ingrid Fosså Aguiluz (21) har fått en svært nær tone inne på realityhotellet «Paradise Hotel».

Nå, omtrent en måned etter at serien begynte å rulle på skjermen, klarer de ikke lenger å skjule følelsene sine for hverandre.

Overfor Se og Hør bekrefter reality-duoen at de har forelsket seg i hverandre.

- Vi har holdt dette inne en stund etter at vi kom hjem, men ja, vi er kjærester, røper duoen.

  • Se video øverst i saken!

Sæter legger ikke skjul på at han tidlig ble betatt da stavangerjenta sjekket inn på hotellet. 21-åringen trekker blant annet frem at han falt pladask for øynene hennes.

Vis mer Vis mer

- Vi fikk følelser for hverandre inne på hotellet, og vi har vært flinke til å være med hverandre på utsiden. Vi har blitt bedre kjent, også har ting bare blitt sånn, sier Aguiluz til Se og Hør.

Da de to ble partnere i tv-konkurransen, tok det ikke lang tid før seerne fikk se ta det var mer enn vennskapelige følelser mellom dem.

- Det var litt stemning i lufta hele tida, forklarer Erik Anders Sæter.

Saken fortsetter nedenfor.

HAR SEX: På tross av at Erik Sæter i januar sa at han ikke skulle ha sex på tv, motbeviste «Paradise»-deltakeren dette denne uka. Han og partner Ingrid Aguliuz ble tvunget til å se på noen sekunder av seansen da de gjestet «Pærra-preik» denne uka. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/rJNtsG3Y0wc Vis mer

Vil flytte sammen

Sæter er bosatt i nord, mens kjæresten bor i Stavanger. Selv om de i dag har et avstandsforhold, har de klart fint å sette av tid til å besøke hverandre.

De har allerede begynt å planlegge samboerskap i nær framtid.

- Det blir mye reising. Vi tenker kanskje å flytte sammen til Oslo. Hun bor jo hjemme, mens jeg bor i et hus sammen med mange kompiser, så vi må finne ut hvordan vi skal få løst det praktisk. Vi må jo også finne et sted og bo, og ha en god grunn til å bo i Oslo, sier Sæter.

Videre forklarer 21-åringen at han ofte kjenner på savn når han ikke er sammen med kjæresten.

- Det som er problemet med avstandsforhold, er at man i perioder er veldig mye sammen, og andre perioder ser man ikke hverandre ikke i det hele tatt. Man savner hverandre ekstremt mye, sier han.

Kjendisbror

Erik Anders Sæter var blant de første fem guttene som sjekket inn i jubileumssesongen av «Paradise Hotel».

Da Se og Hør møtte han i Mexico i forkant av innspillingen, fortalte han at det var enkelte ting han ønsket å holde hemmelig for de andre deltakerne.

Han er nemlig lillebroren til «Farmen Kjendis»-profil og kjendisstylist Erlend Elias Bragstad. Dette ville han helst holde for seg selv.

Saken fortsetter nedenfor.

SØSKEN: Erlend Elias røper hemmeligheten bak lillebrorens klesstil, og forteller samtidig hva han synes om «Paradise»-innsjekken. Video: Marie Røssland / Reporter: Kine Falch Vis mer

- Jeg hører det nok i hverdagen at jeg er broren hans. Dette blir kanskje en friplass til å være meg selv. Jeg nevner ham nesten aldri uansett. Jeg kjenner jo Erlend Elias som min bror gjennom 21 år som har dullet og passet på meg, og det er noe helt annet enn hva man ser på tv eller i media, sa han og fortsatte:

- Jeg har ikke noe interesse i at de andre deltakerne skal tenke at broren min er mer kjent enn hva noen av oss kommer til å bli. Det er ikke en planlagt strategi at jeg ikke skal fortelle de andre det, men jeg pleier liksom ikke å nevne ham på den måten uansett.

Bragstad hadde også noen gode tips til lillebror i forkant av innspillingen:

- Hvis han kunne hørt dette, ville jeg sagt: «Fuck deg for at du ikke er hjemme nå som det har stormet som verst rundt meg. Det er lillebror jeg snakker med når det stormer i livet mitt. Du er verdens beste lillebror, og jeg tror du kommer til å få the time of your life», sa han til Se og Hør.

Vil du holde deg oppdatert på «Paradise»? Meld deg inn i gruppa her.

LES OGSÅ: Ute av «Paradise Hotel»: - Jeg ville lage fullstendig kaos

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer