«Paradise Hotel» 2017:

Paradise-dramaet: - Jeg følte meg lurt

Isabelle Eriksen letter på sløret om sin bitre utsjekk.

RØK UT: Det ble tårevått da Henriette Otervik valgte å sende hjem nykommeren Isabelle Eriksen. Video: TV 3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Mandag denne uken sjekket Oslo-jenta Isabelle Eriksen (20) inn på «Paradise Hotel», og hun fikk hakeslepp da hun så at bestevenninnen Martine Lunde (20) allerede var en av deltakerne.

Oppholdet ble imidlertid kortvarig, for det var Eriksen som måtte pakke sakene etter kveldens parseremoni.

Det var Henriette Otervik (22), som tidligere i uken ble kåret til «Miss Paradise», som tok avgjørelsen om å sende hjem nykommeren.

- Trodde ikke jeg måtte reise

I starten virket det som at Isabelles plass på hotellet var trygg, etter at Petter Sjurseth Berg (20) valgte henne som partner framfor Teele Taresaar (21).

- Petter var den eneste jeg hadde en sjanse hos, og vi hadde også en avtale om at han kom til å velge meg, sier Isabelle til Seoghør.no.

Henriette fikk imidlertid ta den endelige avgjørelsen, og valgte dermed å sende Teele tilbake i konkurransen.

- Jeg følte meg ikke 100 prosent trygg, men jeg trodde ikke det var jeg som måtte reise. Jeg hadde fått beskjed hele dagen at det var Teele som måtte reise og at jeg bare kunne slappe av. Jeg trodde også at hun kom til å bruke makten sin på noen som var sterkere spillere enn meg, sier Isabelle.

Saken fortsetter nedenfor.

BRÅ ENDRING: Petter Sjurseth Berg valgte å stå med Isabelle Eriksen, men «Miss Paradise», Henriette Otervik, bestemte at Isabelle skulle sendes ut av konkurransen. Foto: TV 3
BRÅ ENDRING: Petter Sjurseth Berg valgte å stå med Isabelle Eriksen, men «Miss Paradise», Henriette Otervik, bestemte at Isabelle skulle sendes ut av konkurransen. Foto: TV 3 Vis mer

Overrasket over valget

I kveldens episode uttrykket Isabelle at hun ikke var særlig imponert over Henriettes valg om å sende henne hjem. Det samme føler hun i dag, forklarer hun.

- Jeg skjønner at hun så på Martine og meg som sterke spillere sammen, men ikke meg alene. Det var to andre der inne som var mye sterkere i spillet, sier hun og fortsetter:

MÅTTE SJEKKE UT: Isabelle Eriksen fra Oslo fikk bare noen få dager inne på luksushotellet. Foto: TV3
MÅTTE SJEKKE UT: Isabelle Eriksen fra Oslo fikk bare noen få dager inne på luksushotellet. Foto: TV3 Vis mer

- Jeg snakket også masse med Henriette den dagen, som ikke ble vist på TV, hvor jeg fikk inntrykk av at Teele skulle ryke. Jeg syntes det er rart at hun ikke brukte makten på å sende hjem noen sterke spillere, sier hun.

- Ikke sint

20-åringen bærer imidlertid ikke noe nag.

- Inne på hotellet blir man utrolig fort knyttet og man lever i en boble. Jeg ble veldig skuffet og lei meg fordi jeg følte meg lurt, rett og slett. Jeg er ikke sint på noen i dag, sier hun til Seoghør.no.

Isabelle Eriksens utsjekk av hotellet ble preget av tårer og sterke følelser, både for henne selv og bestevenninnen Martine.

- Jeg kunne nok spart meg for noe jeg sa da jeg var veldig følsom og lei meg inne på hotellet, men det var sånn jeg reagerte og det var mine ekte tanker og følelser, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

HVA SKAL JEG VELGE?: Kine Falch utfordrer «Paradise»-deltakerne med dilemmaer. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Gledelig gjensyn

Det ble følelsesladet da Isabelle sjekket inn på hotellet tidligere denne uken, og Martine Lunde fikk hakeslepp da hun så at bestevenninnen kom inn i rommet.

- Martine Lunde og jeg er bestevenner. Vi var på førsteintervju sammen, men bestemte oss tidlig for at vi ikke skulle fortelle hverandre noe om «Paradise» videre. Da jeg først så Martine inne på hotellet ble jeg utrolig glad, sa Isabelle til Seoghør.no.

For 20-åringen var det ikke helt overraskende å se at venninnen allerede befant seg på Mexico-hotellet.

- Jeg hadde selvfølgelig en liten anelse da Martine ikke svarte meg på noen uker, men jeg var ikke 100% sikker på at hun var i Mexico.

«Paradise Hotel» sendes på TV 3 mandag til torsdag klokken 22.30.

RØRT TIL TÅRER: «Paradise»-deltaker Martine Lunde ble rørt til tårer da hun så hvem som var den nye gjesten på hotellet: Bestevenninne Isabelle Eriksen. Video: TV 3 Vis mer

LES OGSÅ: «Paradise»-deltakerne får hakeslepp når de ser gjestedommeren

Få siste nytt fra Paradise Hotel rett på Messenger. Meld deg på under!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer