«Paradise Hotel» 2017:

«Paradise»-deltakerne får hakeslepp når de ser gjestedommeren

- Det var viktig for meg å gjøre det litt i missekonkurranse-ånden.

KJENDISSTATUS: Mr. og Miss Paradise-uka på hotellet i Mexico er en sterk tradisjon i «Paradise Hotel»-land. Fjorårets vinnere er selvskrevne dommere i konkurransen, men i år har TV 3 booket inn litt ekstra stjernestøv. Kathrine Sørland skal nemlig være med. Video: TV 3 Vis mer

(Seoghør.no): «Paradise Hotel»-fans landet rundt har ofte ett stort høydepunkt med hver sesong, nemlig kåringen av hotellets egen Mr. og Miss Paradise. Den noenlunde gjeve prisen er den største æren en deltaker på hotellet kan oppnå, men for å få tittelen må de gjennom en rekke prøvelser.

I tirsdagens episode av realityprogrammet på TV 3 får deltakerne sine første oppgaver. Disse skal gjennomføres foran tre gjestedommere, som kanalen for anledningen har flydd inn fra Norge til Mexico-varmen.

To selvskrevne dommere var fjorårets vinnere av kåringen, Celester Adjete (22) og Carl Aksel Jansen (21). Det hersker liten tvil om at årets håpefulle deltakerne blir glade av å se de to tidligere «Paradise»-profilene, men den tredje dommeren vekker virkelig begeistring.

SMIL: Aleksander og Martine gliser fra øre til øre når de ser hvem årets hemmelige kjendisdommer er. Foto: TV 3
SMIL: Aleksander og Martine gliser fra øre til øre når de ser hvem årets hemmelige kjendisdommer er. Foto: TV 3 Vis mer

Kjendisdommer

Programleder Triana Iglesias (35) introduserer nemlig at den siste dommeren er ingen ringere enn Kathrine Sørland (37).

Sørland har lang fartstid i den norske og internasjonale modellbransjen. Hun startet i bransjen som 15-åring, og har deltatt i både Miss World og Miss Universe. Hun har også gått ned catwalken på flere motevisninger, og har posert for anerkjente fotografer.

Hun huskes imidlertid kanskje best som programleder og dommer i «Top Model», «Casino» og «Norges styggeste rom».

Til Seoghør.no forteller Kathrine at hun at hele opplevelsen var kjempemorsom.

- Jeg hadde jo ingen formening om hvem disse var, for det hadde jo ikke begynt på TV da jeg var der. Det skal også sies at jeg egentlig bare har sett første sesong, da Petter Pilgaard vant, sier hun og fortsetter:

- Men det ble en utrolig artig opplevelse. Det var viktig for meg å gjøre det litt i missekonkurranse-ånden, selv om det kanskje ikke er så mange paralleller mellom disse to sjangrene, sier hun og ler.

37-åringen takket ja til jobben fordi hun mente det var eksotisk og spennende, men hun legger ikke skjul på at hun også var nysgjerrig på hvordan hotellet så ut.

JOBB OG FERIE: Kathrine Sørland legger ikke skjul på at reisen til Mexico var både «business and pleasure» for hennes del. Etter innspilling ble hun igjen noen dager i det eksotiske landet. Foto: TV 3
JOBB OG FERIE: Kathrine Sørland legger ikke skjul på at reisen til Mexico var både «business and pleasure» for hennes del. Etter innspilling ble hun igjen noen dager i det eksotiske landet. Foto: TV 3 Vis mer

- Jeg var dødsnysgjerrig, og det lå i et varmt strøk. I perioden var det ganske kaldt her hjemme, så man skjønner kanskje hvorfor dette var forlokkende, sier den tidligere modellen.

Det er tydelig at de andre deltakerne setter pris på Sørlands tilstedeværelse. Spesielt 20 år gamle Petter Sjurseth Berg lar seg begeistre.

- Det å se Sørland var helt sykt. Hun så så «grisedigg» ut at det er til å grine av. Jeg har visst hvem hun er i en stund og har sett henne i Asker et par ganger, sier han til kameraet.

HAKESLEPP: Petter la ikke skjul på at han var fornøyd med Sørlands visit. Foto: TV 3
HAKESLEPP: Petter la ikke skjul på at han var fornøyd med Sørlands visit. Foto: TV 3 Vis mer

Hvordan Sørland og de andre dommerne velger å bedømme de andre deltakerne utover uken får du vite om du følger med på «Paradise Hotel» på TV 3 eller ViaFree.

Ble overrasket

Mange av deltakerne på hotellet har vært med siden starten, men i kjent stil blir flere introdusert som sesongen går for seg. Mandag sjekket det inn en splitter ny deltaker, nemlig Isabelle Eriksen (20) fra Oslo. Hun kan også bli Miss Paradise i år.

Hun avslørte også at hun er bestevenn med en annen deltaker inne på hotellet - Martine Lunde. De to ser hverandre nesten daglig utenfor luksushotellet i Mexico.

- Martine Lunde og jeg er bestevenner. Vi var på førsteintervju sammen, men bestemte oss tidlig for at vi ikke skulle fortelle hverandre noe om «Paradise» videre. Da jeg først så Martine inne på hotellet ble jeg utrolig glad, fortalte Isabelle til Seoghør.no.

FORNØYD: Martine Lunde var storfornøyd da bestevennen plutselig sjekket inn på «Paradise Hotel». Foto: TV3
FORNØYD: Martine Lunde var storfornøyd da bestevennen plutselig sjekket inn på «Paradise Hotel». Foto: TV3 Vis mer

Det var riktignok ikke helt uventet at den gode venninnen allerede befant seg på luksushotellet.

- Jeg hadde selvfølgelig en liten anelse da Martine ikke svarte meg på noen uker, men jeg var ikke 100% sikker på at hun var i Mexico.

Martine Lunde sa til Seoghør.no at hun først var skeptisk da Triana sa at det skulle sjekke inn en ny jente på hotellet.

Da hun innså at det var hennes beste venninne forsvant skepsisen raskt.

- Jeg «blacket ut» i noen sekunder, jeg skjønte ingenting. Jeg bare løp bort til henne. Jeg fikk helt sjokk. Jeg satt og ristet etterpå, sa Martine.

Få siste nytt fra Paradise Hotel rett på Messenger. Meld deg på under!