Paradise-deltaker slått ned i Syden

- Plutselig ser jeg seks stykker løpe mot meg, og han som kommer først, slår meg i bakken slik at jeg besvimer, sier Miguel.

FIKK HJERNERYSTELSE: Miguel Kristiansen har vært tvunget til å holde seg helt i ro i to dager etter at han fikk hjernerystelse og ble kraftig mørbanket, da han mandag ble slått ned i den spanske byen Magaluf. Foto: Privat
FIKK HJERNERYSTELSE: Miguel Kristiansen har vært tvunget til å holde seg helt i ro i to dager etter at han fikk hjernerystelse og ble kraftig mørbanket, da han mandag ble slått ned i den spanske byen Magaluf. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Miguel Kristiansen (20) vant årets utgave av realityserien «Paradise Hotel», men ble lurt for premiepengene på dramatisk vis, da Vida Lill Gausemel Berge valgte å dele pengene med sin venn Stian Thorbjørnsen isteden.Mandag ble Miguel midtpunktet for enda mer dramatikk, da han ble angrepet inne på et utested i den spanske byen Magaluf.Besvimte Til Seoghør.no sier Miguel - som i tre uker har hatt sommerjobb på den skandinaviske baren OAS  i området - at han tilfeldigvis var inne på en konkurrerende bar med to venner på fritiden, da angrepet skjedde.- Plutselig ser jeg seks stykker løpe mot meg, og han som kommer først, slår meg i bakken slik at jeg besvimer. Den ene av de jeg stod med klarte å dytte vekk en eller to, mens han andre ble slått så mye at han har spyttet blod i flere dager.- Jeg er overbevist om at det var meg de ville ta, siden jeg jobber hos en konkurrent. Det var veldig skummelt fordi jeg har aldri blitt angrepet før. Jeg husker ikke noe før jeg våknet opp, og så at det stod folk rundt meg. Fikk hjernerystelsePå det lokale sykehuset fikk Miguel beskjed om at han hadde fått en hjernerystelse og at han måtte holde seg i ro. De siste dagene har han derfor vært tvunget til å holde seg inne på sitt hotellrom. - Jeg sliter med å fokusere og er helt groggy. Slik har det vært i to dager.Han forteller at både han og kameratene har meldt angrepet til politiet, og håper at de skyldige blir straffet.- Konkurransen mellom utestedene her er tøff, og det blir kanskje ekstra lett å ta meg fordi de kjenner meg igjen fra TV. Jeg håper de skyldige blir straffet. Det var heldigvis mange vitner som så angrepet, sier han til Seoghør.no.Foreløpig har han ikke bestemt seg for om han skal reise hjem eller fullføre de to ukene han har igjen av jobben sin i Spania.- Jeg har ikke tatt stilling til det ennå. Jeg trives her nede, men får se hva som skjer med helsa. Jeg kommer uansett til å bli mer forsiktig, og har nok blitt litt redd for å gå ut igjen, sier Miguel til Seoghør.no. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ:   

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer