FIKK SJOKK: Helfner Agusto reagerte med sjokk og sinne da han mandag opplevde at noen hadde meldt ham død på Facebook. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FIKK SJOKK: Helfner Agusto reagerte med sjokk og sinne da han mandag opplevde at noen hadde meldt ham død på Facebook. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

Paradise-deltaker meldt død på Facebook

- Det kom som et sjokk.

Publisert
SEHER.NO: Samtidig som den nye sesongen av realityserien «Paradise Hotel» ble feiret med premierefest i Oslo, fikk mange av fansen sjokk da de så en av fjorårets deltakere bli meldt død på sin Facebook-side.

«R.I.P Helfner, see you when I get there brother», står det i en melding fra det som skal være den tidligere «X Factor»-deltakeren Bjørn Henrik Brandtenborg.

Ble hacket

Men Bjørn Henrik var uskyldig. Ifølge Helfner kom den dystre meldingen fra noen som hadde kommet seg inn på kameratens Facebook-konto uten at han visste om det.

- Vi var på vei hjem etter å ha vært i lydstudio til sent mandag natt, og oppdaget det ikke før vi kom hjem. Jeg aner ikke hvem det er som står bak, men den som gjør noe slikt går langt over streken.

- Det kom som et sjokk. Heldigvis var det sent på natten, men hva hvis moren min, som er på ferie i utlandet hadde sett det? Hun hadde blitt livredd. Selv var jeg sint først, men nå blåser jeg i det, sier Helfner til Seher.no.

Samarbeider i studio
Helfner deler for tiden leilighet med Bjørn Henrik, etter at de to ble kjent gjennom hans Paradise-kollega Torbjørn Barth. De tre samarbeider også på Paradise-duoens kommende plate, etter at  Helfner og Torbjørn tidligere i år ga ut låten «Dirty Like A Oh».

Helfner hevder både han og Bjørn Henrik har fått henvendelser fra bekymrete venner etter den falske dødsmeldingen.

- Telefonen min var avslått, så jeg har bare fått en henvendelse fra en god venninne. Men Bjørn Henrik har fått mange spørsmål. Han har nok lært å være mer påpasselig når det gjelder datamaskinen sin framover, sier Helfner til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette er ikke fyllesex

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer