«Paradise Hotel» 2018:

«Paradise»-deltaker innrømmer kontraktsbrudd

Cathrine Ingebretsen (20) hemmeligholdt kjæreste under tv-oppholdet. Nå reagerer TV3.

HEMMELIG: Cathrine Ingebretsen (20) løy til produksjonen om sivilstatusen og dro til Mexico mens kjæresten ventet hjemme. Video: Marie Røssland, reporter: Kine Falch Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Når TV-seerne sveiper innom TV3 for å få med seg realityserien «Paradise Hotel», forventer de fleste å se intriger, knallharde valg, ville fester og muligens litt kjærlighet.

Derfor stiller kanalen flere krav til deltakerne som sjekker inn, blant annet at de skal være single.

Nå kan Se og Hør imidlertid avsløre at en av årets deltakere, Cathrine Ingebretsen (20), reiste fra en helt spesiell person da hun satte seg på flyet til Mexico like over nyttår.

MED PÅ FEST: «Paradise»-Cathrine møtte opp på kveldens premierefest sammen med kjæresten. Foto: Marie Røssland
MED PÅ FEST: «Paradise»-Cathrine møtte opp på kveldens premierefest sammen med kjæresten. Foto: Marie Røssland Vis mer

Var singel

- Før innspillingen møtte jeg han som er min kjæreste og samboer i dag, erkjenner hun overfor Se og Hør, som møter 20-åringen på «Paradise»-premierefest mandag kveld.

Se videoen øverst i saken!

Cathrines utkårede heter Mathias Omdal, og er 23 år. Den ferske realitydeltakeren forteller at hun akkurat hadde truffet kjæresten da TV3 ringte for å tilby henne en plass i programmet.

Kanalen visste derfor ingenting om at 20-åringen ikke lenger var singel.

- Da jeg søkte om være med, og senere var på intervju, hadde jeg ikke kjæreste. Etterpå gikk derimot ting veldig fort. Jeg hadde drømt å være med på «Paradise Hotel» siden jeg var 16 år, så vi ble enige om at jeg skulle reise, forteller hun.

- Helt grusomt

Cathrine legger ikke skjul på at hun syntes det var vanskelig å være borte fra kjæresten.

- Jeg anbefaler ingen å reise bort fra noen de er veldig glad i, for det var helt grusomt. Jeg smuglet med et bilde av ham i sminkepungen min, og savnet ham hver kveld, forteller Cathrine, som understreker at hun ikke angrer på deltakelsen.

- Jeg har hatt det kjempegøy. Det var nok verre for Mathias, stakkars. Egentlig var det litt slemt å dra, men han har heldigvis støttet meg hele veien.

Allerede før innspillingen i Mexico fikk Se og Hørs utsendte reporter en mistanke om at Mathias kanskje kunne være mer enn en venn, noe Cathrine etter hvert innrømmet (se video under):

HEMMELIG KJÆRESTE: Cathrine Ingebretsen løy for produksjonen, og hadde hemmelig kjæreste under innspillingen av «Paradise Hotel». I et intervju med Se og Hør før innsjekk, ga hun flere hint om dette. Noen dager senere bekreftet hun løgnen overfor Se og Hør. Video: Marie Røssland Vis mer

TV3s pressekontakt, Andreas Framnes, understreker overfor Se og Hør at Cathrines avsløring er et kontraktsbrudd.

- Dette fikk vi bekreftet først da hun reiste hjem. Det er jo leit, for et av premissene er jo at man skal være singel. Det er uavklart ennå om det vil få følger, forteller han.

Fant lykken på hotellet

Dette er ikke første gang i «Paradise Hotel»-historien at deltakerne sjekker inn på hotellet mens de har en kjæreste hjemme i Norge.

I 2009 avslørte deltaker William Høvik at han fikk seg kjæreste dagen før han reiste til Mexico.

Det er heller ikke sjelden at deltakerne finner lykken mens de er inne på hotellet.

I fjorårets sesong ble det to store «Paradise»-romanser, mellom Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl, og Sofie Nilsen og Morten Botten.

FORANDRET SEG: Isabel Raad var for første gang med på «Paradise Hotel» i 2015. I år kan hun sjekke inn på nytt, og Stavanger-jenta legger ikke skjul på at mye har forandret seg siden sist. Video: Marie Røssland Vis mer

- Vi har egentlig vært sammen siden vi kom hjem fra hotellet i mars, men har valgt å holde det hemmelig. Det har etter hvert blitt veldig mye mas, og folk har nok skjønt at vi er kjærester. Så nå velger vi å fortelle det, sa Martine Lunde til Se og Hør i mai i fjor.

- Rart å se forholdet på tv

Aleksander forklarte at forholdet utviklet seg helt naturlig og at han er veldig lykkelig sammen med henne.

- Det bare skjedde naturlig. Hun er først og fremst en utrolig snill jente, som behandler meg kjempebra, sa han den gang.

Nilsen og Botten fant også tonen under innspillingen, men ble først et par etter at de kom tilbake til Norge.

- Vi begynte å merke at vennskapet utviklet seg til noe mer inne på hotellet, så tidlig som i femte uke. Det er klipt bort mye av forholdet vårt ettersom begge nektet for at vi likte hverandre, som i hvert fall er min teori. Det er veldig rart å se forholdet vårt på tv, for vi hadde mye bedre kontakt enn hva seerne ser, sa Nilsen til Se og Hør den gang.

LES OGSÅ: Her finner du årets «Paradise Hotel»-deltakere i sosiale medier

HØYDEPUNKT: Triana Iglesias har vært programleder for «Paradise Hotel» i 10 år. Da Se og Hør og Dagbladet møtte henne i Mexico i forkant av innspillingen av den tiende sesongen, røpte Triana hvilke øyeblikk hun husker best fra de ni forrige sesongene. Video: Kine Falch, Marie RøsslandVis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer