Paradise-deltaker i kjendis-Charterfeber

- Jeg gjorde en del ting jeg angrer på der nede...

FRA PARADISE TIL CHARTERFEBER: Paradise Hotel-deltakeren Petter Holmbakken er klar for kjendis-versjonen av «Charterfeber» etter å ha blitt oppdaget på Kos av TV-produsentene. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FRA PARADISE TIL CHARTERFEBER: Paradise Hotel-deltakeren Petter Holmbakken er klar for kjendis-versjonen av «Charterfeber» etter å ha blitt oppdaget på Kos av TV-produsentene. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Petter Dorph Holmbakken fikk mye omtale i årets runde av realityserien «Paradise Hotel» blant annet på grunn av sitt turbulente forhold til kollegaen Victoria Norrman.

Nå kan Seher.no avsløre at 23-åringen igjen klar for å lage liv på TV-skjermen, denne gangen i kjendisversjonen av TV3-programmet «Charterfeber».

- Ja det stemmer. Jeg var på ferie på Kos sammen med venner, da jeg tilfeldigvis møtte filmteamet ute på byen. Da de så oss feste, spurte de om jeg ville være med, og jeg sa ja på impuls, sier Petter til Seher.no.


Foreløpig er mesteparten av kjendisdeltakerne hemmelig, men Petter avslører at han nok var den som festet hardest.

- Den eneste jeg ikke klarer å overgå er Svein Østvik. Jeg tror ikke jeg hadde klart å dra på disse turene år etter år, slik han har gjort, sier han og ler.

Tirsdag skrev bladet Her og Nå at TV-programleder Line Victoria Husby (27) hadde blitt sendt hjem fra Charterfeber-innspillingen, fordi hun festet for lite.

Øyvind Skovli i TV3 avviser imidlertid at Holmbakken ble hentet inn til programmet fordi produsentene ville ha mer Syden-fyll på skjermen.

- Petter ble oppdaget da han var på ferie på Kos samtidig som innspillingen foregikk. Han skapte mye liv og røre rundt seg, noe produksjonen gjerne ville ha med på kamera. Han ble valgt uavhengig av at Line Victoria dro hjem, sier han til Seher.no.

Selv om Petter storkoste seg under TV-innspillingen, innrømmer at han både gleder og gruer seg til gjensynet når serien etter planen kommer på TV neste år.

- Jeg hadde det moro, men angrer på litt av det jeg gjorde der nede. Jeg hadde blant annet en sommerflørt med en kvinnelig dansk bartender. Men alt i alt var det mest gøy, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hun ble for kjedelig for «Charterfeber»