Stian Thorbjørnsen:

«Paradise»-deltaker blir programleder i gullrekka

- Det blir nesten litt surrealistisk, sier «Staysman».

ARTISTER: Stian Thorbjørnsen er en den av duoen Staysman & Lazz. Nå blir han programleder i NRK. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
ARTISTER: Stian Thorbjørnsen er en den av duoen Staysman & Lazz. Nå blir han programleder i NRK. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stian Thorbjørnsen (36) blir nok ikke best husket som «Paradise»-deltaker, men han deltok altså i sesong fire i 2012 og hadde en gjestevisitt der i årets sesong.

Han har de seneste årene vært med å bidra i helgeunderholdningen på TV gjennom blant annet Melodi Grand Prix med låta «En godt stekt pizza» i 2015, samme året svingte han seg på parketten i «Skal vi danse», hvor han ble slått på målstreken og måtte ta til takke med en andreplass. Mange ble også kjent med den joviale artisten i «Farmen Kjendis».

Nå skal han igjen tilbake på TV-skjermen i beste sendetid på fredagskvelden. Denne gangen som programleder i NRKs musikkquiz-program «10 på topp».

- Det blir nesten litt surrealistisk å gå inn i gullrekka i det som er min første skikkelige programlederjobb, sier Thorbjørnsen til Se og Hør.

Takker for tillitten

36-åringen har en lang erfaring innen musikkbransjen som en del av duoen «Staysman & Lazz», som han og musikkmakkeren Lasse «Lazz» Jensen (36) har holdt gående siden 2009. Programlederyrket har han derimot ikke like lang erfaring innen.

- Jeg er glad, ydmyk, litt redd, full av glede, men mest av alt takknemlig for at NRK gir meg tilliten. Jeg var programleder sammen med Christine Dancke under VG-lista-sendingen fra Rådhusplassen i 2016, så litt erfaring har jeg jo. Men dette er åtte episoder, på fredagskveldene, forteller 36-åringen til Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer