Paradise-deltager tatt for trygdejuks

- Det blir vanskelig å betale pengene tilbake.

TATT FOR TRYGDEJUKS: Den danske «Paradise Hotel Danmark»-deltageren Sascha Mia Rasmussen har fått problemer med danske trygdemyndigheter på grunn av sin deltagelse i den skandaleombruste realityserien. Foto: TV3 Danmark
TATT FOR TRYGDEJUKS: Den danske «Paradise Hotel Danmark»-deltageren Sascha Mia Rasmussen har fått problemer med danske trygdemyndigheter på grunn av sin deltagelse i den skandaleombruste realityserien. Foto: TV3 Danmark Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sascha Miua Rasmussen gjør seg for tiden bemerket på danske TV-skjermer i årets versjon av «Paradise Hotel Danmark», men etter at hun kom tilbake til hjemlandet har realityoppholdet ført til økonomiske problemer for 19-åringen.

Den danske ungjenta har ifølge Ekstra Bladet blitt beordret til å betale tilbake offentlig støtte hun fikk av Albertslund kommune, mens hun deltok på innspillingen.

Tilsammen skal det dreie seg om rundt 10 000 norske kroner, tilsvarende to måneders støtte.

Boten skal hun ha fått fordi hun ikke sa fra seg pengestøtten, den tiden hun var ute av landet.

Selv hevder Rasmussen at hun ikke ante at hun var nødt til dette.

- Jeg visste ikke at man måtte ta ut og reise når man har kontanthjelp, så jeg er klar til å ta min straff. Det er kjedelig at man må betale pengene tilbake, men sånn er det, sier hun til Ekstra Bladet.

Rasmussen har nå inngått en avtale med danske myndigheter om å betale det hun skylder gjennom en avdragsordning fordi hun har lav inntekt.

- Det blir vanskelig å betale det tilbake, sier hun til den danske avisen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Falsk Paradise-Niklas lurer jenter på nettet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer