Paradise-deltager påkjørt av postbudet

- Plutselig så jeg postbilen komme ryggende mot meg.

UFLAKS: Petter Dorph Holmbakken fikk et ublidt møte med en postbil i Trondheim onsdag, da den rygget inn i hans bil, og forårsaket store skader. (Bilen på bildet har ingenting med ulykken å gjøre). Foto: NTB scanpix
UFLAKS: Petter Dorph Holmbakken fikk et ublidt møte med en postbil i Trondheim onsdag, da den rygget inn i hans bil, og forårsaket store skader. (Bilen på bildet har ingenting med ulykken å gjøre). Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Petter Dorph Holmbakken fikk seg en alt annet enn gledelig overraskelse, da han kjørte inn til et kjøpesenter på Lade i Trondheim onsdag.

En ryggende postbil rygget nemlig inn bilen han kun har eiet noen få uker, en Mercedes SLK 200 2000-modell.

Kollisjonen førte til ikke til personskader, men store skader på Mercedesen, ifølge Petter.

-  -Plutselig så jeg postbilen komme ryggende i mot meg. Jeg hadde ikke sjanse til å forhindre det. Den rygget inn i fronten, og jeg så speilet mitt henge igjen på siden, sier han til Seoghør.no.

Foreløpig er det ikke kjent hvor lenge bilen blir stående på verksted, før den er reparert.

Holmbakken - som røk ut av 2010-utgaven av «Paradise Hotel» før finalen, og også har vært med i «kjendis-Charterfeber» på TV3 - sier til Seoghør.no at han ikke er sint på postbudet.

- Ingen ble skadd, og alle har vel vært uheldig en eller annen gang. Da jeg så det var en ung gutt bak rattet, gikk jeg og kjøpte kaffe til oss, mens vi fylte ut skademelding. Det er jo ikke alle som kan si at de har blitt påkjørt av postmann Pat, sier han med et smil.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ushers stesønn døde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer