REAGERTE MED SJOKK OG LATTER: Martine Sjøhaug og de andre deltagerne ble overrasket da de så hvem som var tilbake på Paradise Hotel. Foto: TV3
REAGERTE MED SJOKK OG LATTER: Martine Sjøhaug og de andre deltagerne ble overrasket da de så hvem som var tilbake på Paradise Hotel. Foto: TV3Vis mer

«Paradise»-comebacket ingen trodde var mulig

- Jeg hadde ikke trodd den telefonen skulle komme, sier den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren til Seoghør.no. OBS: Spoiler alert!

SEOGHØR.NO: Obs: Saken inneholder informasjon om hendelser som skjer i mandagens episode av «Paradise Hotel». Om du ikke ønsker å vite hva som skjer, ikke les videre!

SJEKKER INN: Harald André Vanebo ble oppringt da han var tilbake i Norge. Da var det bare å reise tilbake til Mexico igjen, for å sjekke inn for andre gang. Foto: Ida Nikolaisen, Seoghør.no
SJEKKER INN: Harald André Vanebo ble oppringt da han var tilbake i Norge. Da var det bare å reise tilbake til Mexico igjen, for å sjekke inn for andre gang. Foto: Ida Nikolaisen, Seoghør.no Vis mer

Tidlig i april ble Harald André Vanebo (22) fra Steinkjer sendt hjem fra TV3s realityprogram «Paradise Hotel».

Det skjedde etter at Elin Bergius (21) valgte Mathias Alexander Pettersen i stedet for ham.

I mandagens episode kommer imidlertid Harald tilbake inn på hotellet, på samme måte som Audun Dromnes Sørseth gjorde tidligere i sesongen. Harald fikk nemlig telefon fra produksjonen etter at han var tilbake i Norge. Derfor måtte han sette seg på flyet tilbake til Mexico.

- Jeg måtte jo dra hjem til Norge etter at jeg sjekket ut i uke fire. Etter å ha vært hjemme i to-tre uker fikk jeg telefon om jeg ville reise tilbake igjen, sier Harald til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.


Han forklarer at det var en enkel avgjørelse å takke ja til å reise tilbake igjen.

- Jeg hadde ikke trodd den telefonen skulle komme, men jeg pakket faktisk aldri ut fra koffertene. Reaksjonen min var veldig: «Hurra, hurra!». Jeg danset litt, og tenkte at det var veldig «lættis». Jeg takket så klart ja uten å tenke på det, forteller han.

Vanebo var ikke den første deltageren som måtte reise Mexico-Norge-Mexico. Det samme gjorde Labinot Haziri i fjorårets sesong. Pressekontakt i TV3, Andreas Framnes, forklarer det hele på følgende måte:

- Grunnen til at Harald ble sendt hjem til Norge er rett og slett fordi det var såpass lang tid mellom utsjekken og kveldens innsjekk. Det er ikke uvanlig at deltakerne blir sendt hjem til Norge dersom oppholdet utenfor hotellet strekker seg over flere uker, sier han til Seoghør.no.

«Paradise Hotel» sendes på TV3 mandag til torsdag 22.30.

Se hele episoder av Paradise Hotel på Se.no.

Video: Slik sjarmerer Harald damene med blikket:


LES OGSÅ: - Det var helt latterlig