SKANDINAVISK FLØRT: Chris Brown dro torsdag kveld rett fra fengsel til nattklubben AV i Hollywood. Etterpå dro han hjem med denne «mystiske blondinen»- som Seoghør.no kan avsløre er «Paradise Hotel»-deltageren Caroline Andersson. Foto: SPW/Splash News/ All Over Press
SKANDINAVISK FLØRT: Chris Brown dro torsdag kveld rett fra fengsel til nattklubben AV i Hollywood. Etterpå dro han hjem med denne «mystiske blondinen»- som Seoghør.no kan avsløre er «Paradise Hotel»-deltageren Caroline Andersson. Foto: SPW/Splash News/ All Over PressVis mer

«Paradise»-Caroline ble med Chris Brown hjem

Rihannas voldelige eks-kjæreste festet med nok en stjerne fra norsk reality-TV.

SEOGHØR.NO: Chris Brown (24) feiret friheten etter å ha blitt sluppet ut av fengsel – med å feste med en skjønnhet, som av superbloggeren Perez Hilton beskrives som en mystisk blondine.

Seoghør.no kan avsløre at den vakre blondinen er en av deltagerne i norske «Paradise Hotel».

Da nattklubben i Los Angeles stengte, kom han nemlig ut med blondinen Caroline Andersson – før de dro hjem til ham på naschpiel. 
 
– Vi var på en nattklubb som heter AV. Plutselig kom Chris dit og festet sammen med oss. Etterpå ble jeg og venninnene mine invitert på etterfest hjemme hos ham, forteller skjønnheten til Seoghør.no.
 
Brown, som er mest kjent for å ha banket av-og-på-kjæresten Rihanna gul og blå, har tidligere funnet tonen med den norske modellen Sara Nicole Andersen, kjent fra TV-serien «Gullungene».
 
Og det er ingen tvil om at også «Paradise Hotel»-stjernen sjarmerte sangeren i senk.
 
– Jeg fortalte at jeg liker musikken hans. Så spurte jeg om han bare liker brunetter, men han sa han likte blondiner også, ler Andersson.
 
Ble det noe romantikk da?
 
– Nei, han kom jo rett fra fengsel. Men vi får se hva som skjer nå, da, smiler blondinen lurt.

Sangeren hadde tilbragt 45 minutter i fengsel tidligere på dagen, etter at han tidligere kjørte på en bil og oppga falsk informasjon.   
 
LES OGSÅ: Ja - vi har silikon