RØRT: Se og Hør og Dagbladet viste Aurora Gude (25) noen videoer fra hennes første «Paradise»-opptreden i forbindelse med innspillingen i Mexico. Det vekket sterke minner hos Tønsberg-jenta. Video: Marie RøsslandVis mer Vis mer

«Paradise Hotel» 2018:

«Paradise»-Aurora bryter ut i tårer av å se seg selv

Bilder fra realitydeltakerens første tv-opptreden vekker sterke minner hos Tønsberg-jenta.

(Seoghør): Fire år er gått siden Aurora Gude (25) dukket opp i «Paradise Hotel» for første gang. Den gang sørget hun for det som trolig er tidenes mest spennende finaleøyeblikk, da hun slapp kula og sikret seieren på hengende håret.

Tidligere i år var hun tilbake i Mexico, som en av de åtte såkalte legende-deltakerne. I den anledning viste Se og Hør og Dagbladet henne noen videoer fra hennes første «Paradise»-opptreden i 2014, som skulle vise seg å vekke sterke minner hos 25-åringen.

Se video øverst i saken!

Aurora var ikke blant de to legendene som fikk sjekke inn på «Paradise Hotel» i gårsdagens episode. Det var publikum som fikk bestemme hvorvidt Aurora, Magne Robberstad, Mathias Pettersen, Ann-Marielle Lipinska, Sofie Sjåstad Vågsæter, Isabel Raad eller Carl Aksel Berg Jansen skulle forbli på skandalehotellet, og stemte til slutt fram de to sistnevnte.

To av de øvrige «legendene», inkludert Aurora Gude, får riktignok en ny sjanse i kveldens episode.

Vil du holde deg oppdatert på «Paradise Hotel»? Meld deg inn i gruppa her.

LES OGSÅ: «Paradise»-Sophie i strupen på TV3

HARDE ORD: De ti ferske «Paradise»-deltakerne var ikke nådige i sin dom over de såkalte «legendene». I forkant av innspillingen av den tiende sesongen av «Paradise Hotel» ble de konfrontert med en liten lek, og det var tydelig at spesielt noen «legender» hadde etterlatt deg et mindre godt inntrykk på skjermen. I leken fikk deltakerne beskjed om å ... Vis mer