«Paradise»-Audun vil finne kjærligheten på TV

Produksjonsselskapet søker etter «pene jenter» som statister.

NY RUNDE PÅ TV: Audun Sørseth var med i årets utgave av Paradise Hotel. Nå skal han finne kjærligheten i et nytt program på TV 3 Viaplay. Foto: TV3/Anton Soggiu
NY RUNDE PÅ TV: Audun Sørseth var med i årets utgave av Paradise Hotel. Nå skal han finne kjærligheten i et nytt program på TV 3 Viaplay. Foto: TV3/Anton Soggiu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den nye web-serien skal publiseres på Viafree, nye TV3 Play, i september, og omhandler den tidligere Paradise Hotel-deltakeren Audun Sørseth.

Gjennom opptakstida i sommer skal Sørseth ha møtt og datet forskjellige kvinner, og nå det er kun innspillingen av introduksjonssnutten som gjenstår, får Dagbladet opplyst.

I en annonse på statist.no søker nemlig selskapet iProduksjon AS etter «pene jenter» til innspillingen av onlineseriens vignett.

- Mangfold av jenter

Overfor Dagbladet forklarer daglig leder og produsent Niklas Røseth hva «pene jenter» betyr.

- Hvordan vurderer dere hvem som er pene?

- Det er helheten vi vurderer. Det er mange måter å være pen på, og serien møter vi et bredt mangfold av jenter, sier Røseth.

- Rundet 1000 damer

I et intervju med Side 2 tidligere i år forklarte Paradise-deltaker Sørseth hva han var på utkikk etter i en kjæreste:

- Nå har jeg rundet 1000 damer, og jeg har sagt til meg selv at når jeg runder 1000 jenter, så skal jeg få meg kjæreste, uttalte Sørseth.

Han fortalte videre at han var «på jakt etter en dame som ser bra ut, og som har noe i hodet».

- Hun skal være et speilbilde av meg selv, være mellom 22 og 24 år, ha brunt hår og ikke tjene under 40.000 kroner i måneden. Hun skal ikke jobbe i en klesbutikk. Utdanning er viktig, fortalte realitydeltakeren.

Skal utfordres

Nå kan det imidlertid virke som at Sørseth har gått på akkord med egne krav.

- Denne serien handler om å teste fordommer. Audun har tidligere kun gått etter én type jenter, men nå skal han inn i uvante situasjoner og utfordres, sier produsent Røseth.

Pressesjef i TV 3, Line Vee Hanum, tror mange vil få se en annen side av Audun til høsten.

- Personlig ville jeg ikke formulert en søknadsutlysning på denne måten, men denne serien handler altså om at Audun har vært singel lenge og nå vil han finne kjærligheten ved å date damer som er annerledes enn det han er vant til.

- Flotte jenter kan være så mangt, og det er mange flotte jenter med i dette programmet, legger Vee Hanum til.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Jeg trodde jeg skulle dø

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer