BLIR BRYLLUP: Ariel Søyland og kjæresten Daniel Louis er forlovet, men har foreløpig ikke satt noen dato. Foto: Privat
BLIR BRYLLUP: Ariel Søyland og kjæresten Daniel Louis er forlovet, men har foreløpig ikke satt noen dato. Foto: PrivatVis mer

«Paradise»-Ariel fridde til kjæresten

- Jeg klarte faktisk ikke å vente med å si det, så jeg spurte han bare rett ut sist fredag kveld, sier hun til Seoghør.no.

SEOGHØR.NO: Lykken smiler til den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Ariel Søyland (22) fra Vesterålen.

Fredag i forrige uke spurte hun nemlig sin svenske kjæreste Daniel Louis (21) om han vil gifte seg med henne - til tross for at planen var å gjøre det på bursdagen hans senere i måneden:

- Daniel har bursdag om bare ti dager fra i dag, så planen var å vente til bursdagen hans og gjøre det veldig romantisk. Men jeg klarte faktisk ikke å vente med å si det, så jeg spurte han bare rett ut sist fredag kveld, forteller hun til Seoghør.no.

REALITY-PARADIS: Ariel Søyland var i 2013 med i TV 3-serien «Paradise Hotel». Her med reality-kompanjongene Magne Robberstad (t.v.), Tina Skovdal, Charlotta Hedlund, Mads Haugan. Foto: Sølve Hindhamar
REALITY-PARADIS: Ariel Søyland var i 2013 med i TV 3-serien «Paradise Hotel». Her med reality-kompanjongene Magne Robberstad (t.v.), Tina Skovdal, Charlotta Hedlund, Mads Haugan. Foto: Sølve Hindhamar Vis mer

Han har tatovert henne

Paret møttes i januar, og det tok ikke lang tid før de ble kjærester:

- Daniel flyttet til Oslo fra Sverige for å tatovere, og startet et studio her. Jeg fikk time hos han, og det var sånn vi møttes. Noen dager etter første møte spurte jeg om han ville være med meg i en bursdag til en venninne, også falt vi for hverandre. Ting ble bare mer og mer seriøst med tiden.

- Du har en del tatoveringer. Har din kommende ektemann tatovert noen av dine tatoveringer?

- Ja, det er han som har tatovert 90 prosent av mine tatoveringer, og det blir bare mer!, forteller den tidligere reality-deltakeren, som i fjor avslørte at hun hadde redusert brystene med èn kilo.

Vil gifte seg i paradis

Til Seoghør.no forteller hun videre at de to ikke stresser med å sette noen bryllupsdato, selv om hun allerede nå vet hvordan drømmebryllupet skal være:

- Nei, vi planlegger ingenting foreløpig. Vi tar det som det kommer! Men jeg har kanskje lyst til at det skal skje på Hawaii eller i et annet paradis. Å bli gift på stranden i en helt sinnsyk fin kjole, med mine nærmeste tilstede.

Ariel Søyland ble kjent da hun i fjor var med som deltaker i «Paradise Hotel», og driver i tillegg bloggen Soylandos.

LES OGSÅ: Ariel fikk kjærlighetsbrev fra fengselsinnsatt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.