Paradise-Amy er gravid

- Graviditeten var ikke planlagt, men vi var begge enige om å beholde barnet, og vi gleder oss! sier 22-åringen til Seoghør.no.

BLIR MAMMA: 22 år gamle Amy Kristiansen fra Gjøvik venter sitt første barn med sin fem år eldre kjæreste. Foto: Anton Soggiu / TV3
BLIR MAMMA: 22 år gamle Amy Kristiansen fra Gjøvik venter sitt første barn med sin fem år eldre kjæreste. Foto: Anton Soggiu / TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Gjøvik-jenta Amy Kristiansen (22) var i fjor med som deltaker i den populære realityserien Paradise Hotel - men ved juletider i år får hun en ny rolle å bryne seg på. Nemlig morsrollen.

22-åringen bekrefter den gledelige nyheten overfor Seoghør.no:

- Ja, jeg venter barn! Jeg synes det er vanskelig å forestille seg hvordan det blir når den lille kommer, men jeg vet at jeg kommer til å oppleve en kjærlighet jeg aldri tidligere har følt. Jeg gleder meg utrolig mye til å bli mamma, og å få min egen lille familie.

Den vordende mammaen er fem måneder på vei, og gleder seg ekstra mye til julen.

- Terminen er 10. desember, så det blir en fantastisk førjulsgave!

- Hvordan har formen vært så langt under svangerskapet?

- De to første månedene slet jeg en del med kvalme, noe som førte til at jeg ble veldig sliten, ettersom jeg gikk på skole. Nå er jeg utdannet make up-artist, og formen er på topp!

Amy er kjæreste med den 27 år gamle personlige treneren Christopher Polden fra Bergen, og også han gleder seg masse til å ta fatt på farsrollen, forteller 22-åringen videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer