«Paradise Hotel»:

«Paradise»-Aleksander ble fraktet til legevakten i ambulanse

- Jeg trodde jeg skulle dø.

FRAKTET TIL LEGEVAKTEN: Lørdag kveld ble «Paradise Hotel»-deltager Aleksander Sæterstøl fraktet til legevakten med ambulanse. Hans realitykollega Martine Lunde beskriver hendelsen som skremmende. Foto: Martine Lunde 
FRAKTET TIL LEGEVAKTEN: Lørdag kveld ble «Paradise Hotel»-deltager Aleksander Sæterstøl fraktet til legevakten med ambulanse. Hans realitykollega Martine Lunde beskriver hendelsen som skremmende. Foto: Martine Lunde  Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): «Paradise Hotel»-deltager Aleksander Sæterstøl fryktet han skulle dø, etter at han måtte hentes i ambulanse på byen i Oslo i helgen.

I et nytt innlegg på bloggen til hans nære «Paradise Hotel»-venninne Martine Lunde i går kveld, ble det kjent Aleksander ble fraktet til legevakten lørdag kveld.

- Ble veldig rar etter å ha fått drink

FIKK HJELP: Det ble en litt annen avslutning på byturen lørdag kveld enn Martine og Aleksander hadde sett for seg. Foto: Martine Lunde 
FIKK HJELP: Det ble en litt annen avslutning på byturen lørdag kveld enn Martine og Aleksander hadde sett for seg. Foto: Martine Lunde  Vis mer

- Vi hadde vært ute, så var det noen som ville spandere alkohol på oss. Vi tok i mot, men plutselig merket vi at Aleksander begynte å bli veldig rar, så jeg prøvde å få han med meg ut.

- Han var rar i blikket, og hadde egentlig ikke drukket særlig mye, sier Martine Lunde til Seoghør.no.

Martine beskriver hendelsen som skremmende, ettersom hun aldri hadde sett Aleksander på denne måten før. Spesielt skremmende var det når de kom tilbake til leiligheten.

- Han falt sammen, hadde panikk og begynte å gråte. Han klarte nesten ikke å snakke en gang, og han klarte ikke å bevege på seg.

- Grunde (Paradise Hotel-deltaker Grunde Myhrer, journ.anm.) kom for å hjelpe oss, og vi bestemte oss for å ringe ambulansen. Han satt på gulvet og rista, og sa han kom til å dø.

- Jeg ble helt gelé i kroppen

DRAMATISK: Paradise-Aleksander ble redd da han brått ble dårlig på byen. Foto: Kine Falch, Se og Hør.
DRAMATISK: Paradise-Aleksander ble redd da han brått ble dårlig på byen. Foto: Kine Falch, Se og Hør. Vis mer

Aleksander selv forteller til Seoghør.no at han merket utover kvelden at noe ikke var som det skulle.

- Jeg merket at jeg ikke bare var full, men at det var noe mer bak det. Jeg ble helt gelé i kroppen og jeg «blacka» helt ut. Jeg husker lite, men jeg ble dobbelt så svimmel, jeg skalv og hjertet begynte å dunke kjempefort. Jeg har vært full mange ganger, men dette var noe helt annet.

- Jeg trodde jeg skulle dø.

Fikk noe i drinken

Martine og Aleksander er overbevist om at noe ble puttet i drinken til Aleksander, og de synes det er skummelt å tenke på hvilke hensikter folk kan ha på byen.

- Det var en veldig ubehagelig opplevelse. Vi kommer til å tenke oss godt om før vi tar i mot alkohol på byen fremover. Vi må passe godt på glassene våre, og ikke ta i mot drikke, konstanterer de begge.

Saken fortsetter under bildet.

SLÅTT UT: Aleksander Sæterstøl ble helt slått ut av hendelsen lørdag, men forteller Seoghør.no at han har det fint nå. Foto: Martine Lunde
SLÅTT UT: Aleksander Sæterstøl ble helt slått ut av hendelsen lørdag, men forteller Seoghør.no at han har det fint nå. Foto: Martine Lunde Vis mer

De har foreløpig ikke tenkt til å anmelde saken, fordi de tror det er vanskelig å finne ut hvem som gjorde det.

- Vi vet ikke hvem som gjorde det, så det er vanskelig å anmelde. Vi tror bare disse menneskene er hyggelige, men vi vet jo aldri hvilke hensikter de har, sier Martine Lunde til Seoghør.no.

- Jeg snakket med så mange, så det er jo umulig å finne ut hvem det var, men jeg synes det er veldig dumt at noen kan gjøre noe sånn. Det er nok noen som prøver å ødelegge for meg. Jeg skal ikke ta i mot drikke fra alle fremover. Dette er jo ganske alvorlig, sier Aleksander Sæterstøl.

- Hvordan har du det nå?

- Jeg har det veldig fint nå, men jeg trodde virkelig jeg skulle dø når det var på sitt verste.

Hadde sex på «Paradise Hotel»

Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde er begge to med i årets utgave av «Paradise Hotel» og de fikk raskt en god tone etter at sistnevnte sjekket inn i TV3s realityserie.

FANT TONEN: Aleksander Sæterstøl avslørte i i forrige ukes «Paradise Hotel»-episode at det ble svært hett mellom han og romvenninnen i Mexico. Foto: TV3
FANT TONEN: Aleksander Sæterstøl avslørte i i forrige ukes «Paradise Hotel»-episode at det ble svært hett mellom han og romvenninnen i Mexico. Foto: TV3 Vis mer

I forrige uke ble seerne vitne til at det ble mer enn vennskapelig kontakt mellom de to romkameratene.

Etter en svært fuktig togafest hopper de to til køys sammen.

Dagen etter betrodde Aleksander seg til realitykollegaen Petter Sjurseth Berg (20) om hva som hadde skjedd:

- Vi måtte gjøre det såpass rolig så det ikke så ut som vi hadde sex.

Stadig sterkere følelser

Martine Lunde fortalte i ettertid til Seoghør.no at hun ikke angrer på det som har skjedd.

- Det som er viktig for meg å få frem, er at innspillingen varer døgnet rundt, mens det er kun en time hver dag som vises på TV. Folk har ikke fått se alle de gode samtalene jeg har hatt med Aleksander på dagtid, for eksempel.

Klipp fra «Paradise Hotel» på TV 3, 2017 Vis mer

- Vi hadde god kjemi fra starten og så utviklet det seg. Det er ikke sånn som det kan virke på TV, at vi bare begynte å kline i senga hver kveld.

Martine la heller ikke skjul på at hun har stor sans for Aleksander, og at de har hatt mye kontakt også etter at de kom hjem til Norge.

- Han er en utrolig snill person som bryr seg om andre, og så ser han jo veldig bra ut. Selv om han bor i Bergen og jeg i Oslo, så møtes vi ganske ofte.

- Martine er en fantastisk jente

Både Martine og Aleksander avviste til Seoghør.no at de er blitt kjærester, men Aleksander sa han har vært på flere dater med sin realitykollega.

- Du kan si at vi dater, ja. Martine er en fantastisk bra og snill jente med et godt hjerte, sa han til Seoghør.no.

Aleksander fortalte også at sengeleken ikke var planlagt.

- Det var absolutt ikke planlagt, men når det først var skjedd så angrer jeg ikke. Sex er jo den naturligste ting i verden.

- Vi hadde hatt god kontakt lenge, og etter hvert så blir man jo litt seksuelt frustrert, sa han til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Får ikke lov til å hete Kardashian

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer