VANT PARADISE HOTEL: I 2013 gikk Vida Lill Gausemel Berge til topps i TV3s realityserie «Paradise Hotel». Her er hun sammen med realitykollegene Stian Thorbjørnsen og Miguel Kristiansen (t.h). Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
VANT PARADISE HOTEL: I 2013 gikk Vida Lill Gausemel Berge til topps i TV3s realityserie «Paradise Hotel». Her er hun sammen med realitykollegene Stian Thorbjørnsen og Miguel Kristiansen (t.h). Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

Paradise- Vida Lill til kamp for SV

Svarer på Olav Thons FrP-støtte - og avslører sin lidenskap for Audun Lysbakken.

Publisert
SEOGHØR.NO: Milliardæren Olav Thon fikk mye oppmerksomhet da han i august åpent viste sin støtte til Fremskrittspartiet i valgkampen.

Også andre norske kjendiser har i løpet av valgkampen til uttrykt sin støtte til forskjellige partier.

Nå tar den tidligere «Paradise Hotel»-vinneren Vida Lill Gausemel Berge (23) bladet fra munnen og avslører hvor hun står politisk.


Støtter SV
I et nytt nummer av SVs valgavis som kommer ut torsdag, oppfordrer hun folk til å stemme på regjeringspartiet.

- Jeg har egentlig aldri vært i tvil om at jeg skal stemme SV. Jeg er veldig fornøyd med regjeringen og liker at SV er med. De rødgrønne har helt seriøst de fineste folka! Jeg betaler mer enn gjerne skatten min slik at vi kan betale for den flotte velferdsstaten vår. Til dem som sier «mindre skatt» sier jeg «hell no!»

Til Seoghør.no sier Vida Lill at hun synes det er morsomt og viktig å kaste seg inn i valgkampen.

- Jeg jobber jo på utestedet Scotsman i Oslo, som eies av Olav Thon, hehe. Jeg håper alle Paradise-seerne først og fremst bruker stemmeretten sin, men selvfølgelig også at så mange som mulig stemmer SV.

- For meg personlig er det et lett valg. Jeg er mot oljeboring i Lofoten og blant annet opptatt av satsing på kollektivtrafikk. I tillegg er lillebroen min Eskil en aktiv politiker for Sosialistisk Ungdom.


Politisk interessert siden hun var 13
Vida Lill - som skapte furore da hun lurte sin Paradise-kollega Miguel Kristiansen i Paradise-finalen i 2012 og stakk av gårde med hele premiepotten på 300 000 kroner - tror mange blir overrasket over at hun er politisk interessert.

- Ja, det er nok noen som har forhåndsdømt meg som dum. Men det er jeg faktisk ikke. Jeg kommer fra en veldig politisk engasjert familie. Moren min stemmer rødt,
pappa prater bøndenes sak og jeg tror han stemmer SV.

- Som 13-åring meldte jeg meg inn i AUF på Oslo City, sier Vida Lill til SVs valgavis. Seinere meldte hun overgang til RU, før hun landet i Sosialistisk Ungdom.


Vil ligge med Lysbakken
Den tidligere Paradise-vinneren - som under årets Paradise-sesong jobbet som webreporter for TV3 - avslører også at SV-leder Audun Lysbakken er den politikeren hun helst kunne tenke seg å dele seng med.

- Han er jo dritkjekk og Jens og Jonas begynner å dra litt på åra. Audun er bare den flotte fyren.

LES OGSÅ:  Paradise-Dennis kjemper mot faren og kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer