Par i knuste hjerter

Robert Pattinson og Katy Perry har begge fått hjertene knust av andre. Nå har de funnet sammen.

Par i knuste hjerter
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Robert Pattinson (26) har vært gjennom noen tøffe uker etter at «Twilight»-stjernens kjæreste Kristen Stewart (22) ble avslørt som utro med sin egen gifte regissør.

Og Katy Perry (27) har det siste året både skilt seg fra Russel Brand (37), og vært i et forhold med skjørtejegeren John Mayer (34) - et forhold som endte for bare noen dager siden.

Men nå avslører The Sun, at Pattinson og Perry, som begge har fått sine hjerter knust av andre, har funnet sammen. De to skal ha vært på en romantisk stearinlysmiddag sammen i Loa Angeles.

- Hun hadde på seg en stram og glitrende topp, og Robert så på brystene hennes hele kvelden. Han prøvde å unngå det da han snakket med henne, men så raskt hun snakket med noen andre, kikket han igjen, sier en kilde ifølge The Sun om middagen på Soho House.

- Hun satt først på andre siden av bordet for ham, men satte seg etter hvert ved siden av ham, sier en annen kilde.

- Hun flørtet åpenlyst, kastet på håret, lo av vitsene hans, strøk ham på armen og krøllet håret sitt med fingere, sier kilden.

Dette er ikke første gangen de to har vært på stevnemøter. Før hun ble sammen med Russel Brand, ble Katy observert med Pattinson i Los Angeles.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De dater ikke lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer