Pappas lille malemester

Ben Affleck nyter tiden sammen med eldstedattern før babyen kommer.

EN EKTE PAPPAJENTE: Violet koste seg på pappas fang mens de malte keramikk på "Color Me Mine".  Foto: All Over Press
EN EKTE PAPPAJENTE: Violet koste seg på pappas fang mens de malte keramikk på "Color Me Mine". Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Stjerneparet Ben Affleck (39) og Jennifer Garner (39) blir om kort tid foreldre for tredje gang, likevel finner de travle Hollywood-stjernene fremdeles tid til å tilbringe alenetid sammen med sine to små sjarmtroll.

I går ble ”Armageddon”-stjernen observert trippende langs fortauet i Santa Monica, hånd i hånd med eldstedatteren Violet (6).

Doen stakk innom keramikkstudioet ”Color Me Mine” hvor pappa tålmodig hjalp seksåringen med å male en flott figur til å ta med hjem til den høygravide mammaen.

Forrige uke feiret familien også treårsdagen til lille Seraphina.


- Seraphina er kanskje den som gleder seg aller mest til babyen kommer, fordi hun alltid har hatt lyst til å være storesøster.

Jentene har i månedsvis vært ivrige hjelpere med å gjøre i stand barnerommet og kommer med forslag til hva babyen skal hete, forteller en venn til magasinet OK!.


Selv om Ben og Jennifer er strålende fornøyd med å være foreldre til to prinsesser, legger ikke Ben skjul på at han ser frem til å få en gutt i ungeflokken.

- Han gleder seg til å få en sønn som han kan lære å spille basketball, sier en kilde til Life & Style.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det blir en gutt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer