- PAPPAS LIK HAR FORSVUNNET: En av James Browns døtre, hevder hun ikke aner hvor det er blitt av soul-legendens lik etter at det skal ha blitt fjernet fra sin midlertidige krypt. Her er et bilde fra Browns likskue i 2007. Foto: Stella Pictures
- PAPPAS LIK HAR FORSVUNNET: En av James Browns døtre, hevder hun ikke aner hvor det er blitt av soul-legendens lik etter at det skal ha blitt fjernet fra sin midlertidige krypt. Her er et bilde fra Browns likskue i 2007. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Pappas lik har forsvunnet

James Browns datter raser etter at hun besøkte soul-stjernens krypt.

SEHER.NO: Soul-legenden James Brown var kjent for sitt «sex, drugs and rock' n roll»-image mens han var i live, men også etter sin død klarer «Sex Machine»-sangeren å skape overskrifter.

Nå hevder nemlig en av hans døtre, LaRhonda Petit, at Browns lik har forsvunnet.

- Pappas lik har forsvunnet. Jeg aner ikke hvor det er blitt av, men jeg trenger å vite det, sier Petit ifølge nettsiden Nme.com.

Etter Browns død 1. juledag 2006, ble det laget en midlertidig krypt i hagen til en annen av sangerens døtre, Deanna, i påvente av at det skulle bli laget et offentlig mausoleum i hans ære.

Men der skal det ikke lenger være, og Petit hevder det har sammenheng med at faren hennes ikke døde av naturlige årsaker.

- Jeg er overbevist om at hans dødsfall var mistenkelig, og vil at de skyldige skal stå til ansvar. Den eneste måten å gjøre det på, er å foreta en obduksjon. Jeg forstår ikke hvorfor det aldri ble gjort, sier hun.

Etter Browns bortgang i 2006, ble det offisielt kunngjort at dødsfallet skyldtes hjertesvikt og lungebetennelse.

Petit er en av mange av James Browns barn som fortsatt kjemper om en del av arven etter musikeren. Hun ble ikke nevnt i sangerens testament.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 

LES OGSÅ: Obduksjonsrapporten avliver Jackson-myte