GOD SKOLE: Thomas Numme og kona Annette Walter Numme har tre barn. Harald Rønneberg og kona Sølvi Haugland har sikkert fått mange gode råd fra venneparet. Her er firerbanden fotografert under Gullruten i Bergen i mai. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GOD SKOLE: Thomas Numme og kona Annette Walter Numme har tre barn. Harald Rønneberg og kona Sølvi Haugland har sikkert fått mange gode råd fra venneparet. Her er firerbanden fotografert under Gullruten i Bergen i mai. Foto: Andreas Fadum / Se og HørVis mer

- Papparollen har roet Harald ned

Thomas Numme merker forskjell etter at kompis og TV-makker Rønneberg ble pappa i januar.

SEOGHØR.NO: «Senkveld»-dueon Thomas Numme (45) og Harald Rønneberg (42) har vært på skjermen sammen siden september 2003.

De to har opplevd det aller meste sammen, og både utfordringer, tårer og latter har stått i kø i et av Norges aller mest populære talkshow.

Vennskapet mellom programlederne er veldig sterkt, og etter at Harald ble pappa i januar har de to kommet enda nærmere hverandre.

- Det er helt fantastisk å bli pappa. Jeg er helt besatt av lille Ludvig. Jeg kysser og koser med guttungen så fort jeg får sjansen, sier Rønneberg i fredagens utgave av Se og Hør Extra.

LES MER: Hele intervjuet med Thomas og Harald står på trykk i Se og Hør Extra.
LES MER: Hele intervjuet med Thomas og Harald står på trykk i Se og Hør Extra. Vis mer

Thomas Numme merker forskjell på kompisen og TV-makker Rønneberg etter at han ble pappa i januar.

- Han er blitt roligere og ikke så stresset. Dessuten virker han ekstremt happy om dagen. En annen ting som er fint, er at han nå også har fått forståelse for hvordan det er å være pappa. Og hvor mye jobb som må legges ned i den rollen. Nå har vi det også felles, og vi treffer hverandre også på barnenivået. Det er hyggelig, sier Numme til Se og Hør.

Vertskap for Bieber-besøk

Det er ikke bare på privaten at Numme og Rønneberg gjør suksess. Denne uken ble det kjent at duoen har fått det ærefulle oppdraget med å intervjue den verdensberømte popstjernen Justin Bieber (21), når han gjester hovedstaden i slutten av oktober.

Ifølge plateselskapet Universal Music er det nemlig lagt opp til en eksklusiv kveld på Chateau Neuf torsdag 29. oktober 2015, når «Senkveld»-gutta stiller med «Senkveld med Thomas og Harald: Justin Bieber spesial».

- Vi synes det er utrolig gøy at en av verdens største artister tar turen innom Norge for å besøke Senkveld! Dette gleder vi oss skikkelig til, både til å høre ham spille og til å bli bedre kjent med Justin Bieber, sier Thomas Numme i en pressemelding publisert onsdag denne uken.

TIL OSLO: Justin Bieber fotografert under en konsert på Telenor Arena i 2013. I slutten av denne måneden returnerer han til Tigerstaden. Men gjestelisten er eksklusiv, og billetter kan kun vinnes i konkurranser i regi av Universal Music og TV 2. Foto: NTB scanpix
TIL OSLO: Justin Bieber fotografert under en konsert på Telenor Arena i 2013. I slutten av denne måneden returnerer han til Tigerstaden. Men gjestelisten er eksklusiv, og billetter kan kun vinnes i konkurranser i regi av Universal Music og TV 2. Foto: NTB scanpix Vis mer- Ja, og vi tror det kan bli litt oppstyr når han kommer, så vi har investert i splitter nye støydempende hodetelefoner, sier Harald Rønneberg i samme pressemelding.

KAOS: Slik så det ut i Oslo, da Justin Bieber holdt mini-konsert på operaen i mai 2012. Foto: NTB Scanpix
KAOS: Slik så det ut i Oslo, da Justin Bieber holdt mini-konsert på operaen i mai 2012. Foto: NTB Scanpix Vis merLES OGSÅ: Fikk du med deg disse videoene?