FORNØYD: - Jeg ble en annen mann og en annen spiller da vi fikk Viktor. Det endret alt, sier Veigar Pall Gunnarsson. Foto: SCANPIX
FORNØYD: - Jeg ble en annen mann og en annen spiller da vi fikk Viktor. Det endret alt, sier Veigar Pall Gunnarsson. Foto: SCANPIX Vis mer

- Papparollen endret alt

Da Viktor ble født tok islendingen endelig fotballen på alvor.

SEHER.NO: Mandag skrev Se og Hør om Stabæk-stjernen Veigar Pall Gunnarsson, som sist mandag for alvor kunne slippe jubelen løs etter å ha blitt pappa for andre gang.

- Jeg lovte samboeren Iris at jeg skulle score for henne og vår nyfødte sønn, sa Bærum-klubbens fotballhelt til Se og Hør den gang.

I et intervju med Dagbladet innrømmer 28-åringen at papparollen har betydd svært mye for ham - både på og utenfor banen.

- Jeg ble en annen mann og en annen spiller da vi fikk Viktor. Det endret alt, sier han til avisen.

Det var for tre år siden at lille Viktor kom til verden. Siden den gang har ikke islendingen sett seg tilbake. Stabæk har bare blitt bedre og bedre., og Gunnarsson har levert varene. Noe også 32 mål på 23 seriekamper i 1. divisjon dét året også vitner om...

- Jeg fikk plutselig hundre ganger mer ansvar, og måtte ta vare på familien min. Det ble plutselig mye viktigere å ta ting seriøst, forteller Veigar Pall GunnarssonStabæk-stjernen, som har funnet seg vel til rette som tobarnsfar.

- Nå er jeg bare kjempeglad. Det å bli far er det største du kan oppleve, dette er bare fantastisk, sier han til Dagbladet.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Her feirer han babyen