Jan Thomas og Harlem Alexander:

Pappanyhet satte nettet på hodet

Jan Thomas og Harlem Alexander utvider familien.

HJERTEKNUSER: Jan Thomas og kjæresten Harlem Alexander møter sin nye valp. Video: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har det blitt heftig spekulert i sosiale medier på hva slags stor nyhet kjendisstylist Jan Thomas (53) og samboeren Harlem Alexander (33) har båret på.

Det hele startet da sistnevnte brukte emneknaggene «dads» og «pappaer» til et bilde av seg selv og Jan Thomas på Instagram, noe som kan tyde på at en familieforøkelse er rett rundt hjørnet.

Tirsdag kunne imidlertid paret avsløre at de skal bli foreldre til en liten valp. Hunden, av rasen Maltipoo, flytter hjem til de to turtelduene om to uker.

Overfor Se og Hør forteller Jan Thomas nå at det skal bli fint å få en valp, da mye i hverdagen handler om ham og kjæresten.

- Med en hund handler det om noen andre. Jeg synes det kan bli mye av oss, så et nytt medlem som trenger omsorgen vår blir et sunt tilskudd til familien, sier han, og fortsetter:

VALPEFORELDRE: Harlem med Tyr som snart flytter hjem til paret. Foto: Privat
VALPEFORELDRE: Harlem med Tyr som snart flytter hjem til paret. Foto: Privat Vis mer

- Vi er blitt et samfunn som er så selvopptatte og stresset. En hund gjør at man må stoppe opp. Vi gleder oss veldig.

- Tenkt oss nøye om

Selv om paret nå får valpen Tyr sammen, forteller Jan Thomas at det er samboerens store ønske om hund som gjorde at han ga etter.

- Harlem har snakket om hund på inn- og utpust, og jeg vet at dette blir riktig i forholdet vårt, og for ham, forteller Jan Thomas, som legger til at de har avtalt klare kjøreregler for hvordan den lille valpen skal oppdras.

GLEDE: Jan Thomas forteller at Harlems kjærlighet for hunder gjorde at de nå får en valp sammen. Foto: Privat
GLEDE: Jan Thomas forteller at Harlems kjærlighet for hunder gjorde at de nå får en valp sammen. Foto: Privat Vis mer

- Vi har tenkt oss veldig nøye om, og blitt sikre på at dette ikke bare er noe som høres spennende ut. Ingen der ute bør skaffe seg hund uten å ha tenkt på konsekvenser. Det er ikke gratis å ha hund, og de krever sitt, fortsetter han.

Mistet sin beste venn

Valpenyheten kommer etter at Jan Thomas i desember delte den triste nyheten om at boxeren Kennedy gikk bort i slutten av november. Kjendisstylisten fikk hunden i 2013 sammen med sin daværende ektemann Christopher Mørch Husby.

- Vi ble enige under separasjonen at Kennedy ikke skulle merke noe til at vi gikk fra hverandre. Hunden ble på mange måter limet i forholdet, som gjorde at vi måtte forholde oss til hverandre på en god måte, sa Jan Thomas til Se og Hør i fjor, og det var lett å merke at Jan Thomas var i dyp sorg.

Videre fortalte han at hunden var veldig syk den siste tiden og at de besluttet å la Kennedy slippe mer smerter.

KÅT, BRUN OG BLID: Jan Thomas fikk med seg drømmeprinsen Harlem Alexander da musikkvideoen til «Honansa, det er sommer» skulle spilles inn. Video: Rød Løper Vis mer

- Veterinæren kom hjem til oss med Kennedy. Han var en glad hund som fikk leke litt ute. Da var han full av smertestillende. Etter hvert gikk vi inn, og koste og lekte med ham den siste tiden han fikk leve. Han døde i armene våre, fortsatte han.

Når Se og Hør nå snakker med ham i forbindelse med at han og Harlem snart får en valp, legger ikke Jan Thomas skjul på at det var nettopp Kennedys bortgang som gjorde at han måtte tenke seg om to ganger.

- Det å ta farvel med Kennedy er noe av det vanskeligste jeg har gjort. Den gang tok jeg avgjørelsen om at dette ikke er noe jeg vil være med på en gang til. Å tenke på en ny hund så kort tid etter var urealistisk, forteller han, og fortsetter:

- Men som nevnt er gleden Harlem får verdt det, og vi gleder oss.

FINALE: Jan Thomas må omsider velge seg ut sin drømmeprins - blir det Thor eller Harlem? Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Sannheten bak det «frekke» vennskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer