MANGE JERN I ILDEN: Det blir både bryllup, baby, nytt album og parfymelansering for Usher denne høsten. Foto: All Over Press
MANGE JERN I ILDEN: Det blir både bryllup, baby, nytt album og parfymelansering for Usher denne høsten. Foto: All Over PressVis mer

Pappalykke for Usher

R&B-kongen Usher har mer enn et nytt album å se frem mot

SEHER.NO: Onsdag denne uken offentliggjorde Usher (28) den glade nyheten om at han og forloveden Tameka Foster (36) venter barn.


- Vi er utrolig lykkelige og spente for tiden. Vi holder på å planlegge bryllupet vårt, og samtidig er vi ekstra lykkelige fordi vårt første barn sammen er på vei, het det i en pressemelding som gikk ut til The Associated Press.


Meldingen kom bare en uke etter at Foster halvveies spøkefullt uttalte at hun selvsagt ville ha Ushers baby.


- Ja, jeg planlegger å få barn med Usher, fortalte den 36 år gamle stylisten til Essence.com.


- Han er mannen jeg elsker og som jeg vil tilbringe resten av livet mitt med, så hvorfor skulle jeg ikke ville sette et barn til verden sammen med ham?


Parets første barn er ventet i løpet av høsten, det melder Yahoo News. Usher har ingen barn fra før av, mens hans nyskilte forlovede har tre barn fra tidligere forhold.


Usher og Foster begynte å date hverandre da hun var separert, men hun hevder at det ikke er noen bitterhet mellom henne og eksmannen.


I en felles pressemelding uttaler de vordende foreldrene følgende:
- Vi håper folk vil være glade på våre vegne og respektere vårt behov for privatliv i denne lykkelige perioden i våre liv.


Det blir ingen rolig høst for Usher. Foruten bryllup og baby er det ventet at han kommer med et nytt album i november. Hans forrige album, "Confessions", fra 2005 sikret ham en Grammy og salgstall på over åtte millioner.


I september er han også klar til å lansere sin egen parfyme.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.