HØYT HENGER DE OG SØTE ER DE: Det er tydelig å se at både pappa Tom og datter Suri storkoser seg i hverandres selskap. Foto: Stella Pictures
HØYT HENGER DE OG SØTE ER DE: Det er tydelig å se at både pappa Tom og datter Suri storkoser seg i hverandres selskap. Foto: Stella PicturesVis mer

Pappalykke for Cruise

Tom Cruise elsker rollen som dagpappa.

SEHER.NO: Mens kona Katie Holmes (28) har travle dager med innspillingen av filmen Mad Money, benytter Tom Cruise (44) anledningen til å leke med datteren Suri (1).


Mens enkelte hevder at Toms mange besøk på konas jobb skyldes Suri, hevder andre at Tom skal være sykelig sjalu. 


Ifølge ryktene i Hollywood kontrollerer Cruise Katie med stålhansker.


Katie Holmes takket blant annet i fjor nei til en rolle i den nye Batman-filmen, og spekulasjonene gikk på om det var Tom som hadde nektet henne å takke ja. En mulig årsak kan ha vært filmens sexscener med kjekke Christian Bale.


Men under Toms siste besøk var det ikke lett å se noen tegn til sjalusi. "Top Gun"-stjernen lekte bekymringsløst med Suri, mens mamma Katie uforstyrret fikk gjøre jobben sin.


Tom og Suri lekte gjemsel og den vesle jenta gjemte seg like godt mellom pappas ben. Stolt som en hane løftet Tom henne opp og lot en forbipasserende få hilse på henne.


Etter den kongelige behandlingen å dømme, er det ikke rart Tom ga datteren navnet Suri - som betyr "prinsesse" på hebraisk.