Pappa voktet over bikini-døtrene

Tenåringsmodellene fikk med seg anstand på badeturen.

VOKTER: Pappa Bruce Jenner voktet over tenåringsdøtrene Kendall og Kylie under en ferietur på Hawaii onsdag. Foto: Stella Pictures
VOKTER: Pappa Bruce Jenner voktet over tenåringsdøtrene Kendall og Kylie under en ferietur på Hawaii onsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hvis alle tenåringsdøtre vokste opp like fort som Kendall (16) og Kylie Jenner (14) ville heller ingen andre latt dem av syne.

Kim Kardashians tenåringssøstre har allerede debutert som modeller, og blitt svært populære blant amerikanske tenåringsgutter.

Derfor var det kanskje ikke overraskende at deres pappa, Bruce Jenner, ble med for å holde beilerne unna, da de to tenåringene solte seg på stranda i Hawaii denne uken.

Tenåringsmodellene - som er halvsøstrene til de mer kjente Kardashian-søstrene - boltret seg i solen mens Bruce voktet over dem.

Spesielt Kendall er i ferd med å bli et stort navn innen modellbransjen, til tross for sin unge alder. Hun vakte oppsikt da hun nylig medvirket i en supersexy bikini-kampanje for White Sands.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viser frem undertøyet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer