- Pappa var prest og militærnekter

Farens bakgrunn har inspirert Margaret Berger til å tenke mye på de store spørsmålene i livet.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne uken deltar artist og dj Margaret Berger (28)  i TV Norge-programmet «4 stjerners middag». I mandagens episode inviterer hun P3-programleder Aishath Afeef, artist Arif og hip hop-manager Gunnar Greve til bohemsk aften i Italia.

At Margaret valgte å ha bohemsk tema er ikke tilfeldig.

- Jeg er egentlig ekstremt hippie inni meg og jeg har vokst opp med hippiforeldre, men jeg trenger ikke å gå med slengbukser for det, forklarer artisten i programmet.

Hun avslører at farens yrke som prest og det at han var militærnekter har preget hennes tanker om livet.

- Jeg har vært veldig på søken og vært dypt inni buddhismen til tider i mitt liv. Buddhismen er kanskje det jeg følger mest i livet mitt. At pappa var militærnekter og prest har preget meg til å bruke hodet mitt til å tenke på større ting enn «dette glasset» eller «dette bordet», forteller hun åpenhjertig under middagen.

Det er ikke første gang artisten åpner seg om sitt alternative livssyn. Margaret har tidligere fortalt at hun fikk hjelp av en healer da hun var usikker på om hun skulle satse på musikken eller gi seg som artist.

Se hele klippet øverst i saken.

«4-stjerners middag» sendes mandag til torsdag klokken 19.30 på TVNorge.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer