<strong>FORELDRE:</strong> Sir Elton John og David Furnish ble nylig foreldre til sønnen Zachary.  Foto: Stella Pictures
FORELDRE: Sir Elton John og David Furnish ble nylig foreldre til sønnen Zachary. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Pappa var ikke glad i meg

Og nå vil ikke Elton John skjemme bort sønnen sin.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For en måned siden ble Sir Elton John (63) far for første gang da sønnen Zachary ble født av en surrogatmor. Elton fikk sønnen sammen med sin partner David Furnish (48). Nå snakker Sir Elton ut om forholdet til sin egen far for første gang. Han avslører at faren, Stanley Dwight aldri så han spille en eneste konsert.

Sir Elton, som startet å spille piano da han bare var tre år gammel, gikk på Royal Academy of Music. Han sier nå at faren aldri hadde noen interesse i karrieren hans.

- Faren min kom aldri for å høre meg spille. Ikke en eneste gang, forteller den engelske sangeren til Daily Mail.


- Han var en følelsesløs og hard mann. Han var skuffet over meg og veldig avvisende. Jeg ønsket bare hans godkjennelse og at han skulle se hva jeg hadde oppnådd, men det gjorde han aldri, fortalte den 63 år gamle sangeren åpenhjertig.

Dwight, som døde i 1992, ønsket en mer konvensjonell karriere for sønnen og ledet ham mot en løpebane som bankmann. Faren skilte seg fra Eltons mor, Sheila når sangeren bare var 15 år gammel.

- Det var ikke det at han ikke likte barn. Han forlot oss, giftet seg på ny og fikk en helt ny familie. Han var en god far til sine nye barn. Han var glad i barn, men han var ikke glad i meg, fortalte Sir Elton.

Elton og partneren forteller også at de gjør alt i sin makt for å ikke skjemme bort deres nyfødte sønn. De gir ham leker som er arvet av venner og bruker lite penger på gaver. Paret har også bestemt at sønnen skal kalle Sir Elton for «Daddy» og David Furnish for «Papa».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå er de foreldre!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer