- Pappa var aldri der for meg

Countrylegenden Bobby Bare rømte fra faren og sin onde stemor da han var 16 år.

ENSOM OPPVEKST: - Jeg savnet mammaen min forferdelig, og faren min var der aldri for meg. Det var bare søsteren min, som er ett år eldre enn meg selv, som tok seg av meg, sier Bobby Bare. Foto: Oddvar Walle-Jensen/Se og Hør
ENSOM OPPVEKST: - Jeg savnet mammaen min forferdelig, og faren min var der aldri for meg. Det var bare søsteren min, som er ett år eldre enn meg selv, som tok seg av meg, sier Bobby Bare. Foto: Oddvar Walle-Jensen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den legendariske countrystjernen Bobby Bare endte på en respektabel tredjeplass i MGP-finalen lørdag kveld for duetten  «Things Change» sammen med Petter Øien (38).

Den erfarne amerikaneren har solgt rundt regnet 60 millioner album på verdensbasis så langt i karrieren. Men det hele startet tungt for 76-åringen. Moren døde da han var fem år gammel, noe som førte til en svært tøff oppvekst for Bobby.

- Jeg savnet mammaen min forferdelig, og faren min var der aldri for meg. Det var bare søsteren min, som er ett år eldre enn meg selv, som tok seg av meg. Hun har alltid vært der for meg, forteller han åpenhjertig til Se og Hør.

Bobbys pappa klarte aldri å tjene nok penger til å ta vare på familien sin. Dette var også grunnen til at familien etter hvert skilte lag.

- Faren min giftet seg på nytt. Det førte med seg en ond stemor. Jeg dro hjemmefra da jeg var 16. Da stakk jeg av, og satte sammen et band. Dette hadde nok innvirkning på musikken min, jeg tror det ga den mer dybde. Jeg kunne legge mer av sjelen min i de nostalgiske sangene, som for eksempel «I Wanna go home» (Detroit City, journ. anm.) og «500 miles (Away from home)».

Senere i livet møtte Bobby, som har fødenavnet Robert Joseph Bare, sin kjærlighet for livet, nemlig kona Jeannie Sterling. Sammen fikk de lille Bobby Bare jr. (45) da musikerlegenden var 31 år gammel.

- Hvordan jeg er som far? Jeg er en fantastisk pappa, det er jeg virkelig. Og jeg er en enda bedre bestefar for mine syv barnebarn. Den eldste har akkurat fylt ni år. De elsker meg, mener MGP-artisten, som har flere knep på lur som en ekte bestefar ofte har.

- Jeg hvisker alltid i ørene deres når de drar at de må fortelle meg absolutt alt de vil ha, så skal jeg gi dem det. Men de vil sikkert komme tilbake og bite meg i baken når de er tenåringer. Da kommer de nok og sier at de vil ha en BMW, smiler han.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ingen i USA vet at jeg er her

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer