- Pappa tror jeg kun skylder 50 000

Therese tok til tårene da «Luksusfellen»-ekspertene avslørte hvor stor gjelden hennes egentlig var.

SEOGHØR.NO: Det er ikke bare «Luksusfellen»-ekspertene Magne Gundersen og Jonas Bakkevig som blir overrasket, når de begynner å gå gjennom økonomien til Therese Frank (25) fra Gressvik i Fredrikstad.

Til tross for at hun kun har jobbet deltidsstilling på en bensinstasjon, har Therese brukt store summer årlig på blant annet røyk, pyntegjenstander og mobiltelefoner.

Kjøpene har hun i tillegg til egne penger finansiert med flere kredittkort og avbetalingsordninger, samt lån fra sin far.

Bryter sammen i gråt

Når Therese får vite at gjelden har rukket å bli på hele 432 000 kroner, bryter hun sammen i gråt.

- Pappa tror jeg kun skylder 50 000, sier hun, og legger ikke skjul på at hun gruer seg til å fortelle ham sannheten.

ADVARER THERESE: - Sånn det ser ut for oss, så har du gjort alt du kan for å ødelegge økonomien din. Du velger noen dramatisk dårlig løsninger, sier «Luksusfellen»-ekspert Magne Gundersen til Therese Frank. Foto: TV3
ADVARER THERESE: - Sånn det ser ut for oss, så har du gjort alt du kan for å ødelegge økonomien din. Du velger noen dramatisk dårlig løsninger, sier «Luksusfellen»-ekspert Magne Gundersen til Therese Frank. Foto: TV3 Vis mer

Magne Gundersen er nådeløs i sin dom over Thereses håndtering av egen økonomi.- Det virker som du ikke bryr deg om dette. Du virker litt uberørt, legger Jonas Bakkevig til.

Utsagnene gjør sterkt inntrykk på Therese.

- Nå er jeg villig til å gjøre alt som skal til for at det skal bli bedre, sier hun bestemt.

Hvordan det går med Therese kan du se i «Luksusfellen» onsdag kl. 20.

LES OGSÅ: Her besvimer hun i «Luksusfellen»