SLAPP BOMBE: Komikeren Tyler Perry overrasket journalistene med å avsløre gjentatte overgrep fra sin egen barndom, på premieren til filmen "Precious". Foto: All Over Press
SLAPP BOMBE: Komikeren Tyler Perry overrasket journalistene med å avsløre gjentatte overgrep fra sin egen barndom, på premieren til filmen "Precious". Foto: All Over PressVis mer

- Pappa slo meg til huden datt av

Komikeren ble utsatt for overgrep fra far, nabo og bestemor.

SEHER.NO: Intervjuer etter filmpremierer pleier sjelden å by på store overraskelser i USA, men den amerikanske komikeren Tyler Perry (40) er ikke som andre kjendiser.

Da han møtte pressen etter en visning av filmen "Precious" - som handler om en 16 år gammel jente som blir fysisk og psykisk misbrukt - slapp han en personlig bombe i fanget på journalistene.

- Jeg ble banket opp av min far flere ganger da jeg var en liten gutt. Pappa kom hjem, sint på verden. Han var full, slik han ofte var. Så tok han fram skjøteledningen til støvsugeren, sperret meg inne i et rom og slo meg til huden datt av ryggen min, sa han åpenhjertig ifølge People.
 
Perry - som har produsert "Precious" sammen med talkshow-verten Oprah Winfrey - hevdet at faren ikke var den eneste som hadde begått overgrep mot ham.

En venninne av moren, som bodde ved siden av Tylers familie skal ha utnyttet ham seksuelt da han var kun ti år gammel, det samme skal en venn av faren ha gjort.

I tillegg skal hans bestemor ved et tilfelle plassert ham i et badekar fylt med amoniakk for å fjerne allergiene hans.

- Hun sa hun skulle fjerne bakteriene en gang for alle, sa Perry til pressen.

Den religiøse komikeren hevder han kun kan takke Gud for at han kom seg igjennom sin voldelige barndom.

- Da jeg så denne filmen slo det meg at jeg på en eller annen måte, med Guds hjelp, klarte det. Jeg vet det er folk der ute som har det enda verre, men de kan også klare det.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
 LES OGSÅ: Jordan: - Jeg ble voldtatt av en kjendis


Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.