Sharon Stone om sin vonde barndom

- Pappa slo meg med belte

Faren ville at hun skulle bli ingeniør, og slo lille Sharon når han ikke fikk viljen sin.

HET SOM ALDRI FØR: Superstjernen Sharon Stone er fremdeles høyst ettertraktet, blant annet som frontfigur for Dolce & Gabbana. Foto: Splash News / NTB
HET SOM ALDRI FØR: Superstjernen Sharon Stone er fremdeles høyst ettertraktet, blant annet som frontfigur for Dolce & Gabbana. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

I år kan Sharon Stone (64) feire – det er nemlig hele 30 år siden hun tok verden med storm i filmsuksessen «Basic Instinct». Plutselig ble hun allemannseie, og superstjerne.

Men hun var ingen nybegynner da suksessen kom – hun fikk sin første filmrolle 13 år tidligere, av selveste Woody Allen (86).

Klaget aldri

Sharon begynte sin karriere som modell – til farens store fortvilelse. Faren Joseph William Stone hadde nemlig høye forventninger til eldstedatteren sin. Sharon var nemlig særdeles flink på skolen, og hoppet over trinn på barneskolen.

Og når hun og søsknene Michael (70), Kelly (61) og Patrick (60) ikke gjorde som faren ville, slo han dem med beltet sitt.

- Å alltid skulle være den perfekte, den som ikke klager, den som gjør alt helt riktig hele tiden, er utrolig kjedelig, sa Sharon nylig til Rake Magazine.

I boken «The Beauty of Living Twice» som kom ut i fjor, forteller Sharon i detalj om mishandlingen som faren sto for.

- Den fortsatte helt til jeg var så sikker på at jeg ikke hadde gjort det jeg ble straffet for, at jeg sluttet å være bekymret, engstelig – jeg sluttet å føle noe som helst. Jeg så på faren min som svak, skriver hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.