SUPERPAR: Etter syv år som ektepar separerte Jennifer Lopez og Marc Anthony seg i 2011. Året etter søkte Anthony om skilsmisse. Eksene har i dag et godt forhold og deler ansvaret for tvillingene Max og Emme (6).
SUPERPAR: Etter syv år som ektepar separerte Jennifer Lopez og Marc Anthony seg i 2011. Året etter søkte Anthony om skilsmisse. Eksene har i dag et godt forhold og deler ansvaret for tvillingene Max og Emme (6).Vis mer

- Pappa sa jeg var stygg

Popstjernen avslørte detaljer fra sin tøffe barndom i intervju.

SEOGHØR.NO: Smørsangeren Marc Anthony (45) har en fantastisk karriere å se tilbake på. Han har jobbet med flere av de største stjernene som finnes og har solgt over 12 milloner plater verden over.

I syv år var han gift med Hollywood-divaen Jennifer Lopez (44), og siden har han stadig blitt sett med unge vakre modeller ved sin side. Nylig ble han singel igjen etter at han dumpet sin 23 år yngre kjæreste Chloe Green (22).

Men livet har vært langt fra en dans på roser for Grammy-vinneren. Før han begynte med musikken sin, måtte han lære å slåss.

Tøff oppvekst

Marc vokste nemlig opp i et tøft latino-nabolag i Harlem i New York hvor macho-kulturen hersket. Faren hans var en tidligere amatør bodybuilder, men som kun veide 50 kg, og Anthony arvet farens spe ramme.

LEDIG PÅ MARKEDET: Marc har vært singel siden februar etter at det ble slutt med vakre og unge Chloe Green. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
LEDIG PÅ MARKEDET: Marc har vært singel siden februar etter at det ble slutt med vakre og unge Chloe Green. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

- Pappa hadde selvtillit. Noe man må ha hvis man veier 50 kilo og deltar i en bodybuilder-konkurranse. Jeg har heller aldri manglet selvtillit på grunn av ham, forteller artisten i et intervju med MensFitness.com.

 

- Pappa sa til meg: «Jeg er stygg og du er stygg - jobb med personligheten din». Jeg nevnte det for ham for et par måneder siden, og da svarte han: «Jeg mener akkurat det samme nå også», sier han videre ifølge Daily Mail.

I dag takker Marc faren for sin egen suksess fordi han tidlig lærte å ikke stole på utseendet for å skille seg ut.

 

- Jeg tror det gjorde meg bra å få høre dette. Jeg tror god selvtillit er en mektig ting.

LES OGSÅ: - Skilsmissen var et nederlag