Alana Thompson fra «Here Comes Honey Boo Boo»:

- Pappa ringer meg nesten aldri etter bruddet

«Here Comes Honey Boo Boo»-stjernen Alana Thompson savner kontakten med sin far.

REALITYFAMILIEN: Til venstre, Mike "Sugarbear" Thompson sammen med June og deres felles datter Alana og June`s tre døtre Lauryn, Jessica og Anna. Foto: All Over Press
REALITYFAMILIEN: Til venstre, Mike "Sugarbear" Thompson sammen med June og deres felles datter Alana og June`s tre døtre Lauryn, Jessica og Anna. Foto: All Over Press Vis mer

(Se og Hør): «Honey Boo Boo» stjernen Alana Thompson (12) har åpnet seg om det dårlige forholdet til faren Mike Thompson (46), også kjent som «Sugar Bear», i et intervju med People Magazine.

Alanas mor June Shannon (38) forlot Mike i 2014.

12-åringen avslører at hun er knust for at faren sjeldent tar kontakt og innrømmer at han bare ringer en gang i måneden.

​- Han ringer meg nesten aldri, noe som er veldig trist siden han er jo tross alt faren min og da burde han ta mer kontakt, mener Alana.

Mamma June mener forholdet mellom datteren og faren ikke eksisterer lenger.

MOR OG DATTER: Alana og June står hverandre svært nær. Her avildet sammen på besøk i New York City i Februar 2017. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Alana og June står hverandre svært nær. Her avildet sammen på besøk i New York City i Februar 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi har vært gjennom så mye vondt fra fortiden som har fått oss dit vi er i dag, og for min del mener jeg at det er viktig at han viser henne, ikke meg, at han ønsker å gjøre det som trengs for å være en god pappa.

UTROSKAP: Mama June og Sugarbear hadde et turbulent forhold som endte til slutt i 2014. Her poserer de for et portrettbilde. Foto: NTB Scanpix.
UTROSKAP: Mama June og Sugarbear hadde et turbulent forhold som endte til slutt i 2014. Her poserer de for et portrettbilde. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Var utro med menn

Realitystjernen og Sugarbear gikk fra hverandre i september 2014.

Da de begge gjestet reality programmet «Marriage Boot Camp: Reality Stars» innrømmet Mike at han hadde vært utro, ikke bare med kvinner men også med menn.

​Han forsikret om at det aldri kom til å skje igjen, men Mama June var uenig, og påpekte at hun hadde funnet nakenbilder av menn på telefonen hans tidligere, noe Sugarbear blånektet for.

Realitystjernen har også beskyldt eksen for å ha psykisk og fysisk ødelagt henne.

Sugarbear kom seg videre etter bruddet og flyttet inn med Jennifer Lamb (45), som han giftet seg med i fjor.

Han har foreløpig ikke kommentert de siste uttalelsene fra datteren.

Saken fortsetter under videoen:

​Gikk ned 130 kilo etter bruddet

​I april ble det kjent at Mama June hadde rast ned i vekt og gjennomgått en dramatisk livstilsendring.

June viste stolt frem sin nye kropp i TV-programmet «Mama June: From not to hot ​». I følge danske Se og Hør brukte hun over 530 000 kroner på slankeoperasjonene.

Bakgrunnen for vektnedgangen handlet først om hevn på eks-mannen, har June tidligere avslørt.

- Jeg er i ferd med å bli den samme personen på utsiden, som jeg alltid følte at jeg var på innsiden, fortalte 38-åringen i programmet.

130 KILO BORTE: Mama June poserer stolt etter den ekstreme forvandlingen. Foto: NTB Scanpix

130 KILO BORTE: Mama June poserer stolt etter den ekstreme forvandlingen. Foto: NTB Scanpix

Vis mer

LES OGSÅ: Lå med mannen som misbrukte datteren