TUNG FORTID: AnnaLynne McCord jobber i dag aktivt med å hjelpe andre voldtektsofre, og mennesker som sliter med suicidale tanker. Foto: Fame Flynet
TUNG FORTID: AnnaLynne McCord jobber i dag aktivt med å hjelpe andre voldtektsofre, og mennesker som sliter med suicidale tanker. Foto: Fame FlynetVis mer

- Pappa reddet meg fra selvmord

AnnaLynne McCord snakker ut om sin tragiske fortid.

SEOGHØR.NO: Etter at «90210»-stjernen AnnaLynne McCord (26) ble voldtatt av en venn som 18-åring, søkte hun inn i dårlige forhold med menn.

Da det for flere år siden ble slutt med av hennes voldelige kjærester nådde hun bunnen.

- Jeg fant en som misbrukte meg like mye som jeg misbrukte meg selv. Og en gang vi var i Madrid, gikk det litt for langt, forteller skuespilleren i et intervju med Access Hollywood.

- Folk som er suicidale tenker ikke bare en dag: «Jeg skal ta livet mitt, og så gjør det». De har tenkt på det i lang tid. Jeg skrev dikt på armene mine, og noen ganger kuttet jeg meg og smørte blodet inn i diktet, sier hun.

McCord hadde gjort alt klart til å gjøre slutt på livet, men ombestemte seg i siste liten.

- Jeg hadde pillene i den ene hånda og en flaske vann i den andre. Men så begynte jeg å skrike «Stopp» til meg selv av full hals, og kanskje det klarnet tankene mine litt for jeg stoppet opp og tenkte meg om, sier hun til nettstedet.

- Og akkurat da ringte pappa, og jeg sa til ham: «Pappa, jeg har det veldig dårlig nå. Jeg er så glad for at du ringte.

Etter en liten samtale ga han AnnaLynne styrken til å ringe søsteren sin og be henne om hjelp.

- Hun var sammen med meg i 17 timer. Vi dro til Barcelona sammen, puset ut og så følte jeg meg bedre. Det har aldri blitt så ille igjen noen gang senere.

LES OGSÅ: - Jeg hadde lyst til å vri om halsen på henne