TOK TIL TÅRENE: Den amerikanske TV-stjernen Jesse James begynte å gråte da han fortalte om sin voldelige barndom til ABC-programmet «Nightline» onsdag. Foto: All Over Press
TOK TIL TÅRENE: Den amerikanske TV-stjernen Jesse James begynte å gråte da han fortalte om sin voldelige barndom til ABC-programmet «Nightline» onsdag. Foto: All Over Press Vis mer

- Pappa lo da jeg brakk armen min

Sandra Bullocks eks-mann hevder han var redd gjennom hele barndommen.

Publisert
SEHER.NO: Den amerikanske TV-stjernen Jesse James (41) - også kjent som Sandra Bullocks eks-mann - fikk TV-seerne til å sette kaffen i halsen, da han onsdag stilte opp i sitt første intervju siden separasjonen fra filmstjerne-kona.

Jesse James og Sandra Bullock (45) skilte lag i mars, etter at flere kvinner stod fram og fortalte om sine affærer med ham.

En svært frittalende James hevdet nemlig at han gjennom store deler av barndommen var blitt slått og banket opp av sin egen far, Larry.

James hevder han ved en anledning brakk armen, etter at han prøvde å flykte fra faren i mørket.

- Jeg husker at jeg falt over et lavt gjerde, snublet og brakk armen. Da stod faren min over meg og lo, mens han kalte meg en idiot.

- Det er vanskelig å snakke om, fordi Sunny (Jesses datter, red.anm) er like gammel nå, som da jeg brakk armen, sa en tårevåt  James til ABC-programmet «Nightline» ifølge Radaronline.com.

Jesse James hevder at den trøblete barndommen er en av grunnene til at han var utro mot Sandra.

- Jeg vokste opp med skyldfølelse og tenkte « Jeg kan gjøre hva jeg vil for å drive henne vekk. Hun kommer til å finne ut hva slags fyr jeg er og forlate meg uansett».

James hevder faren flere ganger slo ham og at det ikke gikk en dag uten at han tenkte på hva faren ville finne på.

- Jeg var livredd faren min. Det var ikke så mye det at han banket meg opp, eller fikk meg til å brekke armen, det var tiden i mellom. Jeg fryktet alltid at hele tiden at noe skulle skje igjen, og var alltid redd.

På TV viste Jesse fram private bilder av seg selv både med armen i gips og med et blått øye.

Etter det rystende intervjuet har Jesses pappa avvist alle anklager om at han skal ha vært voldelig mot sønnen.

Han hevder historien om da sønnen brakk armen, ikke stemmer med virkeligheten.

- Jesse hadde sparket en ball i naboens hage, og ville tøffe seg ved å hoppe over og hentet den. Da han landet, brakk han armen. Det han ikke fortalte er at jeg plukket ham opp og holdt ham i hånden helt til han hadde fått på gips, sier han til Radaronline.com.

Larry James hevder at også bildet av sønnen med blått øye har en naturlig forklaring.

- Jeg kjøpte en liten sykkel til ham, som han kjørte rundt med på en liten bane rundt huset vår. Han krasjet, og slo seg ganske kraftig, og fikk et blått øye. Men jeg har ikke noe med det å gjøre.


Larry hevder han imidlertid ikke er bitter på de alvorlige beskyldningene fra sønnen, og støtter ham etter bruddet med Bullock.

- Jeg er lei meg for det som har skjedd i livet hans. Jeg har selv gjort mange feil med kvinner. Jeg er alltid der for ham med åpne armer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg kastet bort ekteskapetVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer