Jakob og Elisabeths fantastiske bryllupsfest:

Pappa kommer ikke i bryllupet

Se og Hør erfarer at Gjert glimrer med sitt fravær i sønnens store eventyrbryllup.

UTEBLE: Gjert var ikke til stede under gårsdagens fest. Han vil heller ikke dukke opp ved dagens bryllup. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
UTEBLE: Gjert var ikke til stede under gårsdagens fest. Han vil heller ikke dukke opp ved dagens bryllup. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går kveld gikk startskuddet for bryllupsfeiringen for Jakob Ingebrigtsen (23) og kjæresten gjennom syv år, Elisabeth Asserson (23). 100 gjester er invitert til to dagers bryllupsfest i Drammen, som er planlagt ned til den minste detalj - godt hjulpet av en profesjonell bryllupsplanlegger.

DRAMMEN-BRYLLUP: Festlokalet Børsen (i forgrunnen) ligger bare et steinkast fra kirken (i bakgrunnen) der vielsen finner sted.
DRAMMEN-BRYLLUP: Festlokalet Børsen (i forgrunnen) ligger bare et steinkast fra kirken (i bakgrunnen) der vielsen finner sted. Vis mer

Nå kan Jakob og Elisabeth bare glede seg til det som skal skje under vielsesseremonien i Bragernes kirke lørdag. Og bruden iført sin favorittkjole som er kjøpt i Zürich i Sveits.

Dropper bryllupsreisen

Bare noen dager før bryllupet avslørte Jakob at han velger bort bryllupsreisen til Maldivene til fordel for mer mengdetrening. Det kom som en stor overraskelse -og står i kontrast med hva Elisabeth tidligere har uttalt.

PÅ PLASS: Brudeparet er på plass i Drammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PÅ PLASS: Brudeparet er på plass i Drammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Da den kommende brudgommen ble spurt av NRK om hvordan det ville bli å gifte seg, trodde han at det ville bli veldig fint.

Men noen bryllupsreise blir det ikke. Det er for hans del byttet ut med knallhard treningsleir til vinteroppkjøringen. Det mange spør seg om, er når det nygifte og travle ekteparet vil finne tid til en romantisk og etterlengtet bryllupsreise etter en usedvanlig travel, men minnerik uke i deres unge liv.

OMDISKUTERT: Jakob Ingebrigtsen får rivalene til å heve øyenbrynene. Video: NRK Vis mer

Vanskelig konflikt

Etter det Se og Hør erfarer var ikke pappa Gjert tilstede under før-festen i Quality Hotel River Station i Drammen fredag kveld. Se og Hør erfarer også at han ikke vil være til stede under lørdagens bryllup.

FAMILIEN: Store deler av familien samlet, før det oppsto konflikt. Foto: Vidar Ruud / NTB
FAMILIEN: Store deler av familien samlet, før det oppsto konflikt. Foto: Vidar Ruud / NTB Vis mer
MOR OG FAR: I dag gifter Jakob seg med sin Elisabeth - uten pappa ved sin side. Foto: Vidar Ruud / NTB
MOR OG FAR: I dag gifter Jakob seg med sin Elisabeth - uten pappa ved sin side. Foto: Vidar Ruud / NTB Vis mer

Den pågående konflikten mellom barna og pappa Gjert ser ut til å være like fastlåst som tidligere. At Gjert Ingebrigtsen (57) ikke kommer til Drammen og til yngstesønnens bryllup, er derfor ingen stor overraskelse. Likevel må det være vondt for Jakob å gifte seg uten pappa ved sin side.

Da hjelper det litt å kjøre «amerikansk stil» med fem forlovere hver. Og ikke minst at Jakobs brødre Kristoffer (35), Henrik (32), Filip (30), Martin (28), lillesøster Ingrid (17) og minstemann William (10) er hjertelig tilstede, sammen med mamma Tone (53).

Se og Hør har ikke klart å få noen kommentar fra Gjert Ingebrigtsen.

LES OGSÅ: Ferdig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer