Pappa knivstakk mamma

Livet har ikke alltid vært glamorøst for glamourmodellen Aylar Lie. Fire år gammel havnet hun i fosterhjem etter at faren knivstakk moren hennes.

FORTSATT BITTER: Aylar bærer fortsatt nag mot moren, som folot henne da hun var fire år gammel. Foto: Se og Hør, Morten Krogh
FORTSATT BITTER: Aylar bærer fortsatt nag mot moren, som folot henne da hun var fire år gammel. Foto: Se og Hør, Morten Krogh Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forlatt av mor!

Glamourmodellen kom til Norge fra Iran som toåring. Etter knivstikkingen flyktet  moren til USA, mens faren havnet i fengsel.

Aylar (22) havnet først på barnehjem på Hamar, deretter i fosterhjem. Hun var bitter på moren som dro fra henne.

- Jeg hadde kontakt med henne en stund og hun sa det var fordi hun ikke hadde det bra og mente hun ikke kunne ta vare på meg. Men da hun fikk et nytt barn, tenkte jeg "hvorfor får du da en unge til?".  Nå har jeg et hat/elsk forhold tll henne, forteller Aylar til bladet Woman.

Enda verre ble det da hun dro for å besøke familien i Teheran. Det som skulle være en to ukers ferie endte i halvannet års mareritt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer