- Pappa har skylden

Sønnen hevder Michael Douglas er grunnen til at han er i fengsel...

SKYLDER PÅ MICHAEL: Ifølge Cameron Douglas' advokat, er det faren Michael som har skylden for at han sitter i fengsel. Foto: Stella Pictures
SKYLDER PÅ MICHAEL: Ifølge Cameron Douglas' advokat, er det faren Michael som har skylden for at han sitter i fengsel. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Michael Douglas' sønn, Cameron Douglas, sitter for tiden i fengsel. Grunnen er salg av narkotika.

I fjor sommer ble han tatt for besittelse av metamfetamin, og det var ikke første gangen han ble tatt med ulovlige stoffer.

Nå ønsker Cameron seg ut av fengsel, og legger skylden på sin egen far. Ifølge Cameron er det nemlig Michaels kjendisstatus som fikk ham til å begynne med narkotika.

- Douglas' seriøse heroinavhengighet er ikke noe han selv kan noe for. Grunnen er hans vanskelige oppvekst. Hans fars kjendistilværelse var ingenting Cameron dro nytte av. Han ble såret på flere forskjellige måter, og dette er en av dem, sier hans forsvarsadvokat ifølge PerezHilton.com.

Dette får kjendismedia til å sperre øynene opp, og kjendisbloggeren Perez Hilton er langt ifra overbevist.

"Ja, for det er sikkert veldig vanskelig å holde seg unna narkotika når man vokser opp med penger og privilegier", skriver han ironisk på sin nettside.

Dommeren i saken har avvist prøveløslatelse, og grunnen er at det er fare for at Cameron vil falle tilbake på stoffene.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sønnen tatt for narkosalg