FUNNET SEG I MYE: Tom Jones har vært gift med kona Lina siden 1957, og har innrømmet en rekke affærer og har også blitt DNA-testet i en farskapssak. Men sønnen har han aldri møtt.  Foto: Stella Pictures
FUNNET SEG I MYE: Tom Jones har vært gift med kona Lina siden 1957, og har innrømmet en rekke affærer og har også blitt DNA-testet i en farskapssak. Men sønnen har han aldri møtt. Foto: Stella PicturesVis mer

- Pappa har ødelagt livet mitt

Tom Jones har vært gift i 56 år, har innrømmet over 250 affærer, men sønnen på 24 år har han aldri snakket med.

SEOGHØR.NO: «It’s Not Unusual»-sangeren Tom Jones (72) har vært gift med barndomskjæresten Linda siden 1957, og deres sønn Mark (55) er manager for sin egen far.

Men til tross for det lange ekteskapet, har Jones hatt en rekke utenomekteskaplige affærer. Faktisk har han innrømmet at han på toppen av sin karriere lå med 250 kvinner på ett år. En av disse kvinnene var den 24 år gamle modellen Katherine Berkery. Ni måneder etter at de to hadde en tre dager lang affære i 1987, kom sønnen Jonathan til verden. 

På de 24 årene siden den gang har Tom Jones aldri ringt eller aldri sendt bursdagskort til Jonathan, til tross for at barnemoren vant fram i retten etter at en DNA-test viste at sangeren faktisk var faren. Tom Jones ble dømt til å betale 1700 pund i måneden i barnebidrag, 15.000 kroner etter dagens valuta.

Nå står sønnen fram i The Sun og sier at mangelen på kontakt med faren har ødelagt hele livet hans.

- Jeg var fire år, og kunne synge alle ordene i hans hit Delilah, da min mor fortalte meg hvem som var faren min. Hun hadde magasin-artikler som forklarte om DNA-testen og hvordan han hadde forsøkt å tilsmusse mitt mors navn, og hevdet han ikke var ansvarlig for hennes graviditet.

- Da jeg var liten hatet jeg alle som snakket om meg og min far. Jeg ville ikke være kjent som hans sønn. Noen ganger ønsket jeg å treffe min far, andre ganger ikke. Det er det samme nå, jeg endrer mening hele tiden, sier sønnen til The Sun. 

Han sier han begynte med narkotika for å slippe unna følelsene, og det ledet så til at han begynte å selge narkotika og gikk rundt med pistol. Etter at han hadde blitt kastet ut av moren, hadde han ingen steder å bo og bodde i bilen og på benken i parker. 

- Jeg har vært sint og depressiv hele livet, og jeg legger skylden på ham. Alt stammer fra ham, sier Jonathan.

Til tross for DNA-testen hevder Jonathan at Tom Jones ikke har innrømmet at han eksisterte før for et par år siden. 

- Jeg vet ikke hvorfor han ville nekte på det, kanskje det var på grunn av hans kone eller noe, sier han.