- Pappa har kreft i stadium fire

Den unge stjernen avslørte nyheten fra scenen.

MOTTOK PRIS: Det var under tilstelningen Industry Dance Awards and Cancer Benefit Show at den amerikanske skuespilleren Vanessa Hudgens mottok årets nykommer-pris. Den dediserte hun til sin far, og kjærestens avdøde mor, som tapte kampen mot kreften i fjor. Foto: NTB Scanpix
MOTTOK PRIS: Det var under tilstelningen Industry Dance Awards and Cancer Benefit Show at den amerikanske skuespilleren Vanessa Hudgens mottok årets nykommer-pris. Den dediserte hun til sin far, og kjærestens avdøde mor, som tapte kampen mot kreften i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag denne uken mottok den amerikanske skuespilleren Vanessa Hudgens (26) prisen «Breakthrough Performer» under tilstelningen The Industry Dance Awards and Cancer Benefit Show i Los Angeles.

Det var en rørt 26-åring som kom opp på scenen for å motta prisen, og det var mens hun holdt takketalen at hun avslørte fra scenen at faren Gregory Hudgens har kreft, skriver HelloMagazine:

- I fjor mistet kjæresten min Austin sin mor Lori til kreften, og min far er nylig blitt diagnostisert med kreft i stadium fire. La meg fortelle dere: Jeg hater kreft. Jeg hater kreft med alle cellene i kroppen min.

Dediserte prisen til sin far

Videre i takketalen fortalte hun at hun dediserer prisen nettopp til sin far og kjærestens Austin Butlers (24) avdøde mor.

- Hadde noen spurt meg for to år siden hva mine tanker rundt kreftsykdommen var, ville jeg ha sagt noe sånn som: «Det suger, mann. Det er en grusom sykdom», men det er fordi at jeg da ikke selv hadde følt på det personlig.

KJÆRESTER: Vanessa Hudgens har vært sammen med skuespillerkollega Austin Butler de siste fire årene. Her er paret på vei inn til veldedighetsgallaen onsdag denne uken. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Vanessa Hudgens har vært sammen med skuespillerkollega Austin Butler de siste fire årene. Her er paret på vei inn til veldedighetsgallaen onsdag denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Denne prisen betyr mye for meg, men jeg dediserer den til kjæresten min sin mor, Lori, min far og til alle andre familier som kjemper mot kreftsykdommen  - for det krever en sterk person, og en sterk familie, for å kunne hjelpe de som går gjennom dette, sa Hudgens fra scenen.

For tre uker siden la 26-åringen ut et privat bilde av seg selv, sin far og deres hund, på sosiale medier, hvor hun ba fansen be for faren:

My daddy and I Please pray for his healing!!! The more prayers the better.

A photo posted by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on

Veldedighetsarrangementet som ble holdt i Los Angeles onsdag kveld, hadde som formål å samle inn penger til støtte for dansere som har vunnet over kreften.

LES OGSÅ: TV-verten annonserte feil kjæreste

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer