- Pappa hadde tre jobber for å få det til å gå rundt

Heidi Løke lanserer bok, og takker blant annet foreldrene for at hun har lykkes.

SMAKEN AV GULL: Håndballhelten Heidi Løke tar en god bit av OL-gullet hun vant under London-lekene i sommer. For fire år siden var hun ikke engang god nok for troppen. Foto: Andreas Fadum
SMAKEN AV GULL: Håndballhelten Heidi Løke tar en god bit av OL-gullet hun vant under London-lekene i sommer. For fire år siden var hun ikke engang god nok for troppen. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Håndballstjernen Heidi Løke (29) har andre skjulte talenter. 01. november lanserer hun boka med tittelen «Heidi Løke – Gi aldri opp!».

Her kan du lese om Heidis tøffe vei fra å være en helt ordinær håndballspiller til å krone karrieren med OL-gull i sommer, og å bli kåret til verdens beste håndballspiler. Vi får også et innblikk i oppveksten hennes i storfamilien med hele syv barn!

- I hovedsak er det en bok som skal gi håp for folk, ikke bare for håndballspillere. Det er en bok ment som inspirasjon og motivasjon. Jeg var aldri den beste i oppveksten og satt mye på benken på J12-laget. Jeg kom ikke engang med på skolelaget da jeg gikk på toppidrettsgymnaset i Sandefjord, sier Heidi ærlig til Seoghør.no


I mars ble hun kåret til verdens beste håndballspillere og i sommer vant hun OL med Norge. Fra før er hun regjerende EM- og VM-mester.

Pappa Arnt og mamma Hilde ofret mye for at Heidi og hennes seks søsken skulle få et godt liv og oppnå drømmene sine.

– Både pappa og mamma gjorde alt for at vi skulle ha det bra.   De støttet oss alltid uansett hvilke valg vi tok. Den delen av boka håper jeg kan være til inspirasjon for andre foreldre.

Heidi har valgt å skrive om ulike hendelser i livet og karrieren hennes er et naturlig tema. I 2008 kom hun til Larvik for andre gang og blomstret på banen. Hun har også etablert seg på landslaget og vunnet EM, VM og OL. I dag er hun en verdensstjerne i håndballsammenheng.

– Hvorfor velger du å gi ut bok?

– Jeg har et ønske om å gi noe igjen. Og jeg hadde et ønske om å formidle budskapet om at du aldri må gi opp hvis du har en drøm om å oppnå noe. Det er den røde tråden i boka. Ingen skandaler altså, avslutter Heidi og ler godt!

Boka er forfattet av Stig Aamvik og gis ut av Publicom Forlag.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Tør ikke ta sønnen med til VM

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer