<strong>ÅPNER OPP:</strong> John Arne Riise åpner sitt hjem, kjøelskap og følelsesliv da programleder Mia Gundersen besøker ham i hans hjem i vest-London i TV3-programmet «Vis meg ditt kjøleskap». Foto: TV3
ÅPNER OPP: John Arne Riise åpner sitt hjem, kjøelskap og følelsesliv da programleder Mia Gundersen besøker ham i hans hjem i vest-London i TV3-programmet «Vis meg ditt kjøleskap». Foto: TV3 Vis mer

- Pappa gikk bort i det sekundet jeg kom inn døra

Fotballproffen John Arne Riise snakker ut i nytt TV3-program.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I tirsdagens episode av den nye TV3-serien «Vis meg ditt kjøleskap» besøker programleder Mia Gundersen Fulham-spilleren John Arne Riise (31) i hans villa i vest-London.

Opptakene er gjort da Riise fortsatt var sammen med kona Maria Elvegård (32), som Se og Hør tidligere denne måneden kunne melde at skiller seg etter å ha vært et ektepar i under to år.

I TV-programmet åpner fotballproffen opp både hjemmet, kjøleskapet og sitt følelseliv.

Under en samtale med Mia Gundersen på tribunen på Fulhams hjemmebane Craven Cottage, forteller Riise om det harde møtet med livet som proff da han som 17-åring flyttet til Monaco for å satse på en karriere som fotballspiller.

- Jeg var utrolig glad for at jeg hadde fått sjansen til å bli proff, men det var tøft å dra fra familie og venner. Det var mange tanker som gikk gjennom hodet mitt, og det ble noen tårer her og der som jeg måtte få ut av meg før jeg klarte å overbevise meg selv om at jeg var klar for å gjøre dette, sier Riise i programmet.

Da Riise befant seg i startgropen av sin karriere i Monaco ble faren Hans alvorlig kreftsyk, og John Arne satte seg på flyet hjem til Norge for å ta farvel med sin far.

- Jeg han var jo fotballidiot, om man kan si det. Han elsket å se fotball og tippet hele tiden. Jeg var på vei hjem og hadde på meg Monaco-drakt for å vise ham at jeg hadde lykkes. Jeg hadde ikke snakket med ham siden jeg hadde blitt proff. Når jeg ikke rakk hjem, var det selvfølgelig veldig trist, kjipt og dumt, forteller en åpenhjertig Riise.

Unggutten kom nemlig akkurat for sent fram til sykehuset før faren døde 43 år gammel.

- Da var det tøft å ikke få sagt hadet. Han gikk bort idet sekundet jeg kom inn døra. Da forsvant han. Det var tøft, men han som kom inn og alltid har vært der siden - og som vi kaller pappa nå, har reddet oss. Å ha ham der, og se mamma lykkelig med ham, var det som skulle bety noe, sier Riise i «Vis meg ditt kjøleskap».

«Vis meg ditt kjøleskap» går på TV3 kl 20.00. Se Seoghør.nos TV-guide her.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: John Arne Riise skiller seg for andre gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer