AVVIST: Griffin O'Neal kom til bregavelsen til Farrah Fawcett, men ble avvist.  Foto: All Over Press
AVVIST: Griffin O'Neal kom til bregavelsen til Farrah Fawcett, men ble avvist. Foto: All Over PressVis mer

- Pappa ga meg kokain da jeg var 11

Han var aldri noen far, sier Ryan O'Neals skuespillersønn i det eksplosive intervjuet. Se video.

SEHER.NO: Ryan O'Neals (68) eldste sønn, skuespiller Griffin O'Neal (45), mener faren ødela livet hans da han ga ham kokain som 11-åring. Griffin mener skuespillerens livsstil oppmuntret ham og søsknene til å ta narkotika. Det har de slitt med siden.

- Jeg har hatt et helt liv av helvetesnetter der jeg har grått, vært seint oppe, og lurt på hva jeg gjorde med livet mitt. Det knuste meg. Jeg kastet bort mange, mange år av livet, sier Griffin i et intervju med Larry King.

- Jeg var 11 år gammel da han ga meg kokain og sa at vi skulle se en lang film kalt Barry Lyndon. Han sa: "Det er en veldig lang film. Kanskje dette vil hjelpe deg." Jeg var 11. Jeg kunne aldri, aldri noen gang gjort det med mitt barn, sier Griffin.
- Han var aldri noen far, legger han til.

Griffin, som er O'Neals første barn fra ekteskapet med Joanna Moore, har ikke kontakt med faren i dag, og fikk ikke lov å komme i stemoren Farrah Fawcetts begravelse sist måned.

Og sønnen tror slettes ikke at farens gråt i begravelsen var ekte.

- Alle de krokodilletårene! Min fars eneste mål var å sørge for at han ble nevnt i testamentet, sier sønnen.
Ryan O'Neal og Charlie's Angels stjernen, Fawcett, var sammen i 15 år før de gikk fra hverandre. Paret fant imidlertid sammen igjen i månedene før hun døde av kreft.

Griffin mener også at faren er ansvarlig for at søsteren Tatum og halvbroren Redmond har slitt med narkotika. Redmond (24) ble for noen måneder siden fengslet for narkotikabrudd, og Tatum (45) ble i fjor arrestert for å ha kjøpt narkotika på gata.

- Redmond hang mye sammen med Ryan, siden Ryan tillot narkotikabruken. Han tillot det i hjemmet sitt, sier Griffin.

- Det var en av grunnene til at jeg kranglet med pappa. Jeg sa: "Vet du hva? Du dreper sønnen din. Jeg tror ikke du skjønner hva du gjør".

I en uttalelse i forbindelse med intervjuet sier Ryan O’Neals advokat Arnold Robinson at: "Griffin har ikke hatt noe forhold med Farrah eller Ryan på mange år. Derfor er det ingen måte han kan vite hva som har skjedd i deres liv."

Sist Griffin snakket med sin far, skal Ryan O'Neal angivelige ha forsøkt å skyte sønnen. 

Men at Ryan O’Neal fortsatt sliter med forholdet til barna sine viste han til det fulle i Fawcetts begravelse der han la an på sin egen datter, fordi han ikke kjente henne igjen…Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Tok farvell til Farah