GJENFORENT: Med hjelp fra en noe utspekulert pappa, er «Paradise Hotel»-vinner Tina Skovdal nå blitt sammen med ekskjæresten Christian Hansen igjen. Foto: Privat
GJENFORENT: Med hjelp fra en noe utspekulert pappa, er «Paradise Hotel»-vinner Tina Skovdal nå blitt sammen med ekskjæresten Christian Hansen igjen. Foto: PrivatVis mer

- Pappa førte oss sammen

«Paradise»-Tina fikk en overraskelse da hun så ekskjæresten i pappas stue. Nå er de sammen igjen!

SEOGHØR.NO: Tina Skovdal (22) kunne for en måned siden juble for seieren i årets sesong av TV3-serien «Paradise Hotel». Under oppholdet i Mexico fant Tina kjærligheten med Kristian René Johansen (22) og Se og Hør kunne avsløre at de to hadde forlovet seg inne på hotellet. 

Vel hjemme i Oslo var følelsene derimot ikke de samme og paret gjorde det slutt kort tid etter hjemkomsten.

Nå kan derimot Tina juble igjen. Hun har, med en litt hjelp fra pappa, funnet tilbake til ekskjæresten Christian Hansen.

- Pappa ba oss begge to på middag. Men hverken jeg eller Christian visste at den andre skulle være være der. Jeg var først veldig skeptisk og tenkte: «Hva skjer nå?», men det hele endte jo veldig positivt.

Det ferske paret har vokst opp i samme nærområdet og har kjent hverandre i 8 år. Tina forteller at Christian er godt likt av hennes familie. Paret var kjærester i to år før de gikk fra hverandre, men realitydeltageren sier at hun aldri la følelsene for Christian bak seg.

- Følelsene har nok alltid vært der. Jeg har nok bare prøvd å holde dem tilbake. Nå er de derimot like sterke som forrige gang.

På «Paradise Hotel» ble Tina og Kristian René raskt mer enn bare venner. Tina forteller at Christian syns det var rart å se henne på TV-skjermen.

- Han syns det var veldig rart, men han kjente meg igjen. Han sa: «Hva har du blitt med på?». 

- Hva syns han om å se det romantiske forholdet mellom deg og Kristian på TV?

- Han syns det var merkelig.

Tina stakk av med hele 150 000 kroner for seieren i «Paradise Hotel». Pengene er satt av på en sparekonto merket med leilighet. Likevel har den frittalende realitydeltageren brukt deler av premiepengene på silikoninnlegg i brystene. Skovdal la tilsammen inn 790 gram.

- Det er vanskelig å tro at det er meg, for det er jo en stor forandring. Men jeg angrer ikke ett sekund. Jeg jublet første gang jeg så meg i speilet etter operasjonen, har Tina tidligere uttalt til Se og Hør. 

LES OGSÅ: Klinte til under Paradise-festen