Nick Cannon:

Pappa for fjerde gang på et halvt år

På et halvt år har skuespilleren gått fra å være pappa til tre, til å bli sjubarnsfar.

TRAVEL: Nick Cannon har det travelt på hjemmefronten for tiden. Her avbildet med ekskona Mariah Carey. Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB
TRAVEL: Nick Cannon har det travelt på hjemmefronten for tiden. Her avbildet med ekskona Mariah Carey. Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Nick Cannon (40) var i vinden da han fra 2008 til 2014 var gift med ingen ringere enn Mariah Carey (51). Eksparet har tvillingene Monroe og Moroccan Scott (10) sammen.

I 2017 ble han trebarnsfar, da han fikk en sønn sammen med ekskjæresten Brittany Bell. Men, med tre barn å ta hånd om, skulle det vise seg at Cannon ikke engang hadde sett nærheten av slutten på småbarnslivet.

Syvbarnsfar

I desember i fjor fikk han nemlig sitt andre barn med Bell - og knappe fire måneder senere meldte flere amerikanske medier, deriblant E! News og People, at han nok en gang skulle bli pappa. Denne gang med DJ-en Abby De La Rosa (30).

I juni ble det et faktum, da De La Rosa fødte intet mindre enn tvillinger, og Cannon kunne dermed kalle seg seksbarnsfar.

Nå har imidlertid antall barn gått fra seks til sju. I mai ble det nemlig kjent at Cannon ventet nok et barn, denne gang med modellen Alyssa Scott.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 26.03.2014 «CONNOR SMALLNUT: «America's Got Talent»-programleder og Mariah Careys ektemann, Nick Cannon, får hard kritikk for sin nye humorfigur «Connor Smallnut». Video: Instagram/nickcannon Vis mer

Søndag melder Us Magazine at Scott har født en sønn.

Dermed har Nick Cannon i en periode på seks måneder gått fra å være trebarnsfar, til syvbarnsfar.

Nyheten deler Scott selv på Instagram. Der kommer det fram at barnet ble født allerede 23. juni.

«Jeg vil elske deg for alltid», skriver hun til et bilde av seg selv som holder den nyfødte.

- Folkemord

Cannon har tidligere gått i strupen på Plannes Parenthood, et selskap som står for flere abortklinikker rundt om i hele USA og i verden.

Planned Parenthood har vært sentrum for kontrovers flere ganger de siste årene, og det protesteres stadig vekk mot dem. I 2015 ble en av abortklinikkene deres i Colorado Springs angrepet, og tre personer ble drept.

Under et radiointervju med «The Breakfast Club» i 2016, gjengitt av The Huffington Post, gjorde Cannon det tydelig at han ikke støtter abort.

- Tenk på alle greiene de gjorde med Planned Parenthood. (...) Glem gentrifisering, dette er ekte folkemord, og sånn har det vært i flere år, sa han i intervjuet.

LES OGSÅ: Kryptisk melding etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer