- Pappa er stor i kjeften

Partyjenta Kimberly Stewart nekter for at hun har fått leverskader på grunn av for mye drikking. Hun hevder faren Rod snakker for mye!

KRANGLER: Rod Stewart og datteren Kimberly er svært knyttet til hverandre. Men nå krangler de... Foto: All Over Press
KRANGLER: Rod Stewart og datteren Kimberly er svært knyttet til hverandre. Men nå krangler de... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Krangler med pappa!

SEHER.NO: Partyjenta Kimberly Stewart (27) er i harnisk etter at hennes far, sangeren Rod Stewart (61), har sagt at hun har fått leverskader på grunn av for mye drikking.

LES MER: Rods datter svært syk

Kimberly er kjent for å feste med fiffen, deriblant med skandaledronningen og venninne Paris Hilton.

For få dager siden uttalte ”Rolling Stones”-veteranen at han fryktet for sin datters liv, og at hun måtte kutte ut drikkingen for å overleve.

Kimbely nekter
Nå slår datteren tilbake for fullt. Hun nekter for at hun har leverskader, men anklager faren for å være for stor i kjeften…

- Jeg elsker faren min, men noen ganger er han stor i munnen - og ikke bare når han synger, sier hun i et ekslusivt intervju med People.

- Jeg har ikke leversykdom. Jeg var utslitt og følte meg dårlig, og legen min sa at jeg burde kutte ned på drikking og røyking, som jeg har gjort. Nå føler jeg meg så mye bedre, sier hun til people.com.

Forsnakket seg?
Det var i et intevju med magasinet Rolling Stone at Rod sa følgende om datteren:

- Hun oppdaget nylig at hun hadde fått denne alvorlige leversykdommen. Hun sa "Pappa, jeg er jo halvt skotsk, jeg trodde jeg kunne drikke mye!

Men - har Rod tatt munnen for full, eller ser vi en reprise av Nicole Richies evige fornektelse av spisevegringen?

SE HER: Nicole Richie rømte fra legene

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer